Follow on Bloglovin

Amsterdam pt. I

Nå er jeg (dessverre) hjemme igjen etter et par kjempefine dager i Amsterdam. 

Søndagen spiste vi toast til frokost før vi ruslet bortover mot Bloemenmarkt, som er et blomstermarked i Amsterdam. Her var det salg av alt fra tulipanløker til litt mer spesielle plante-sett. Langs blomstermarkedet var det også flere små utecafeer, og vi hadde egentlig planer om å ta frokost der en av dagene, men det ble ikke noe av. Videre ruslet vi langs kanalene, og etterhvert kom vi til Leidestraat hvor vi kikket litt i butikker og bestilte et kanalcruise som gikk gjennom store deler av Amsterdam. Jeg tok ikke så mange bilder mens båten kjørte, men det var en veldig koselig opplevelse!

Etter kanaltur og litt shopping gikk vi tilbake til hotellet for å slappe av litt. Hotellet hadde en veldig koselig bakgårdshage, med masse trær og et par små bord man kunne sitte ved. Senere på dagen ruslet vi ut i byen igjen, og vi gikk over et par kanaler før vi satte nesa mot en av de store parkene i byen, Vondelpark. Her fant vi alt fra rap-battles til mødre med barnevogn. Noen hadde piknik og andre jogget, med andre ord en park for de aller fleste.

Fra Vondelpark ruslet vi videre mot Hard Rock Cafe, og vi bestemte oss for å ta middagen der. Det var både koselig og litt irriterende og sitte ute her, ettersom personene på nabobordet nirøyket omtrent hele tiden.  Alt i alt en veldig fin søndag i Amsterdam, vi fikk gjort og sett mye uten at det ble stressende. Amsterdam er utrolig fint, jeg vil tilbake en gang!

Én kommentar:

martine said:
nydelig.
posted 03.10.2014 18:30

Kommenter

navn
email
hits