Follow on Bloglovin

Kategori: Fotografi

Clean spiritEt par venninnedager på fjellet er gull verdt innimellom, ihvertfall når sola skinner og man kan gå tur i fjellet.

Takk for noen kjempefine dager forrige helg!

Color blastDet er så utrolig fint ute nå, jeg vil bare hale og dra i dere alle sammen, dere må ut og se! Det er umulig å fange fargene og skogen på kamera, og jeg river meg i håret av frustrasjon for jeg vil så gjerne visse dere _akkurat_ hvor fint det er. Dere MÅ ta dere en tur ut i skogen før høstfargene forsvinner, det. er. så. fint.

Autumn carries more gold in its pocket than all the other seasons together

Og plutselig var det september og høst. Jeg har drukket te for første gang etter sommeren og uansett hvor mye trærne prøver å holde på de grønne bladene blir de rødere og rødere for hver dag som går. 

MosebunnKreativ overskrift - eller hva? Bildene er fra påskeferien, nærmere bestemt fra hytta mi. Hva synes du?

vinter / vår / vinter / vår

Disse bildene ble tatt for et par dager siden, da det var sol og varmt ute. Nå ligger det snø på bakken (æsj), men vi får håpe det smelter fort!

Ellers: I dag har jeg hatt fri, og før klokka to hadde jeg både vært en tur på Strømmen Storsenter og i stallen! Herliig. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og se på et par episoder av The Vampire Diaries.

Hva skal du i kveld?

100 dager igjen

Det er så mye lettere å stå opp når sola skinner og gradestokken viser plussgrader. Det er plutselig koselig å bruke fem minutter ekstra på å gå fra bussen, bare fordi man slipper stivfrosne fingre og tær. (Jeg fryser alltid så mye på vinteren haha)
Åå, jeg elsker våren og jeg elsker at det bare er 100 dager igjen til sommerferie! (Men jeg hater at jeg har historieprøve i to kapitler på fredag). 

mix of water and ice

siden sist har nesten all den fine puddersnøen blitt forvandlet til slaps. har dere fortsatt snø?

2013 collage

Om få timer er vi inne i 2014 og det er sykt hvor fort dette året har gått.

Endelig litt snø

Åh, endelig er bakken hvit og kveldene litt lysere! Denne helgen har jeg feiret bursdagen min med familien, så har spist masse kaker og god mat. Sitter igjen med mange fine gaver, både verdenskart, kjempedeilig morgenkåpe, pusetøfler, pysj og penger. Veldig fornøyd med alt jeg har fått! Ellers fyker dagene forbi og det er allerede åttende desember. Jeg har altfor mange upubliserte bilder og alt for lite tid.

Hva med deg?

Kalde frostdagerDet er kaldt, glatt og mørkt, men litt fint om man ikke fryser, har kakao, en god venn eller kamera med seg.

Hva synes du om bildene?

For ett år siden

For et år siden var jeg flinkere til å ta med meg kamera (og modeller) ut i skogen for å ta bilder. Nå har jeg nesten ikke tid lenger (skoleskoleskole) og uansett blir det jo så fort mørkt.

Summer breeze

Ble sittende og bla litt i mapper fra sommeren 2013, og kom over disse bildene som aldri ble postet. Kommer flere bilder fra en shoot snart også, nesten et halvt år for sent. Hva synes dere?

L u n aLuna 

I dag har jeg forresten vært i Oslo med Caroline og det var kjempehyggelig.

Hva synes du om bildene, og hva har du gjort i dag?

Det er oktober (allerede)


Det er oktober allerede.

I oktober skal jeg ta masse masse bilder.

Jeg skal sitte under tykke pledd og lese bøker.

Jeg skal fryse når jeg går til bussen og drikke masse kakao.

Men først og fremst skal jeg nyte ferien fullt ut!

Hva skal du i oktober?

25-09-2013

I dag fikk jeg akkurat med meg solnedgangen. Var fint lys i rundt ti minutter, og så var det mørkt. I dag tidlig var det minusgrader når jeg gikk til bussen, så nå er det høst.

Blader

Jeg har fått skikkelig høstfølelse allerede, og trærne blir mer og mer fargerike for hver dag som går. Fintfint. Har du fått høstfølelse enda?

Konfirmasjon

I går var jeg i konfirmasjonen til kusina mi, og jeg har tatt masse bilder! Ble faktisk (!!!) fornøyd med noen av dem, og det er en stund siden jeg har blitt fornøyd med noen bilder nå. Vil dere se mer?

~Skolen er i gang og jeg finner ikke ork til å redigere bilder siden photoshop klikker absolutt hele tiden. Når photoshop klikker lukker den like så godt alle andre programmer jeg har oppe på pcen, og med min tålmodighet funker ikke det så veldig bra.

Om du har lyst kan du forresten sjekke ut spotifylista mi her.

Lilla lilla lilla

Hvilket bilde er din favoritt?

Måker og høye fjellHadde en koselig og rolig dag på Haukebøen i går, selv om det var ganske overskyet. Jeg leste masse, tok litt bilder, og pratet med marsvina (som også var med på den lange togturen og sov i hele går, stakkars små). I dag skal jeg innover til Eidsvåg for å være hos tanta til mamma i et par dager, og det blir nok koselig! 

(så må jeg bare si tusen takk for kommentarene dere legger igjen, er kjempehyggelig å lese! Har desverre begrenset nett her på hytta så får ikke kommentert tilbake eller sjekket ut blogger, men det skal jeg gjøre med en gang jeg får tilgang på wifi :) )

Hva synes du om bildene?

Vintage feeling

To bilder jeg tok i skogen i går samtidig som jeg tok temafoto-bildet. Fikk så mange myggestikk at jeg ikke klarer  å telle en gang, myggen svermet rundt meg og det var nesten umulig å ta bilder!
Hvilket likte dere best?

Verdens søteste kalvHerregud - vi hilste på denne søte kalven på Hadeland Glassverk, den var så søt! Hva synes du om bildet?

Forest walk #2Hvilket bilde likte du best?

Forest walkVil noen se mer?

Flowers everywhere #2

 De siste bildene fra shooten jeg hadde i helgen. Forresten - tusen takk for alle tilbakemeldingene på spørsmålet jeg la ut i forrige innlegg! Hva synes du om bildene?

PerspectiveI dag var jeg så trøtt at jeg nesten ikke klarte å stå opp, men jeg kom meg på skolen likevel. åhh, gleder meg til sommerferie! 

S.p.r.i.n.gJeg har prøvd en ny redigering, ooog jeg liker egentlig lillaskjæret ganske godt. Men hva synes du?

Hvilken redigering likte du best?Driver og leker meg litt i Photoshop og vil høre deres meninger! Hvilken redigering likte du best, den til høyre eller den til venstre? 

 

09.05.2013Over ser dere bildene jeg tok i går, når jeg hjalp til med vedstabling. Jeg har forresten fått Photoshop (wihu) men foreløpig skjønner jeg ikke så altfor mye. Det kommer seg vel. 

Fotoshoot med Caroline

I går var jeg en kort tur ute med Caroline og vi hadde en morsom fotoshoot i skogen! Noen som vil se bilder fra shooten?

Her heart was a secret garden and the walls were very highHva synes du?

Februar
Februar er over og vi er allerede inne i mars. Tiden går så utrolig fort! Jeg tror februar har vært en fin måned, jeg har ikke tatt så alt for mange bilder, og de bildene jeg har tatt har vært ganske "enkle". Gleder meg til mange dager med sol fremover nå, og i påsken skal jeg reise så langt som jeg aldri har reist før og oppleve noe jeg aldri har opplevd før!

Hvordan var februar for din del?

Fullmåne

 

Det er fullmåne ute, (ihvertfall nesten) og månen er kjempestor og veldig fin. Jeg har aldri tatt månebilder før, så i dag bestemte jeg meg for å dra med meg både stativ og stor linse ut på jordet. Har forresten masse bilder fra vinterferien til dere, må bare få redigert de litt. Hva synes du?

The love of a dog

Noen herlige bilder jeg fikk av Sophie og hunden min Luna. Åh, hunder er herlige, eller hva? I dag skal jeg forresten både trene og møte en gammel venn jeg ikke har sett på lenge, så det blir nok veldig koselig! 

Nattsyn

Natt til i dag var jeg ute en liten tur for å ta litt stjernebilder. De fleste stjernebildene ble dårlige, jeg var kald og utålmodig og hastet og fikk ikke innstillingene jeg ønsket. Prøvde også ut noen andre greier, som dere kan se på bildene over. Det var like mørkt ute som på bildene, så det var litt skummelt, haha. Håpet egentlig på å få med noen dyr på bildene, men det ble det ikke. 

01.01.2013

Så var det et nytt år allerede, da! Jeg hadde en superkoselig kveld i går, spiste middag hos en venninne før vi dro til en annen venninne. Der så vi på film, hørte på musikk, lo og hadde det kjempekoselig. Når klokken ble tolv gikk vi ut og så på fyrverkeri, før vi gikk inn igjen, pratet og koste oss.NYTTÅRSFORSETTER

♥ Tørre ting jeg ikke har turt tidligere
♥ Inspirere og bli inspirert
♥ Leve
♥ Ta vare på og hjelpe de rundt meg 
♥ Ikke bry meg om hva andre tenker
♥ Fotografere og utvikle meg innen foto 

Favorittbilder 2012

Blir mye 2012-blogger nå, men synes det er så greit å få oppsummert alt som har skjedd! Når det gjelder fotografering i 2012 føler jeg at jeg har utviklet meg mye, jeg har lært veldig mye nytt og gleder meg til å lære enda mer i 2013. Under kan dere se mine favorittibilder igjennom hele 2012!
noen av bildene er i dårlig kvalitet gunnet dum konvertering :(

Fikk du en favoritt blandt alle bildene?

2012 del #2

Da var det klart for del to av oppsummeringen!

 

JULI ~~
Åh - i juli skjedde det masse! Tok masse bilder. Sommerferien startet, og jeg var både i Købehavn (for første gang), og tok fly til Molde med kusina mi.♦Tok masse bilder av Mari og hennes daværende forhest Svarten.
♦Hadde spennende fotoshooter med Caroline.
♦Besøkte to gamle venninner på en campingplass i Horten. (KOS)
♦Køben med pappa.
♦Molde med kusina mi og besteforeldrene mine.

 AUGUST ~~
I august tok jeg masse bilder, hadde det morsomt og i tillegg ble temafoto stiftet! 


♦Fine kvelder i Molde
♦Blinkskudd av hunden Odin som smiler
♦Var med Mari og Navi og tok masse bilder
♦Temafoto ble stiftet.

 

SEPTEMBER ~~
Mamma flyttet til Aurskog, jeg var med Mari flere turer i stallen, kjøpte meg (endelig) et nytt objektiv og startet mange kreative ideer. 


♦Tok masse solnedgangsbilder i Aurskog
♦Fotograferte Mari og Nanna på tur
♦Portrettfotografering av Melissa og hesten hennes Brave Chip
♦Startet på et fotoalbum (enda ikke ferdig...)
Nytt objektiv(!!!) 70-300mm

 

OKTOBER ~~
Oktober ble svart-hvitt måneden, var full av en annerledes inspirasjon og prøvde ut masse nytt. La min elsk på vintage, opprettet egen vintage-tumblr og tok også en del selvportretter.


♦Mange aleneturer med kameraet
♦Selvportrett i skogen
♦Lå til knes i en bekk, prøvde å unngå et vått kamera og samtidig ta fine vannbilder
Portrettefotografering med Caroline i skogen
Var på hytta og tok annerledes bilder av trær og landskap

 

NOVEMBER ~~
I november kom snøen, jeg var i Oslo med bestemoren min, og tok masse bilder!


Jeg fikk iPhone 4S!! 
Var i Oslo
Julebilder av Helene og Anna Sophie
Feiret bursdagen min.


DESEMBER ~~ 
Siste måneden i 2012 var en bra måned, jeg gjorde masse og tok masse bilder.Var i Oslo med klassen!
Var ute sent på kvelden og tok stjernebilder
Fotoshoot med Anna Sophie - iskaldt!
Jul!

Alt i alt har 2012 vært et veldig fint år, jeg har lært veldig mye nytt og gjort masse jeg ikke har gjort før. I 2013 skal jeg lære enda mer, og gjøre enda mer som jeg ikke har gjort før.

Hvordan har ditt år vært?

2012 del #1

Jeg har gledet meg leeenge til å ha oppsumering av året på bloggen, ettersom dette er det første året mitt med speilrefleks og fordi det har skjedd veldig masse fint. Jeg håper du tar deg tid til å lese hele innlegget.

 

JANUAR ~~
Første måneden med speilrefleks, testet ut masse innstillinger, prøvde meg frem, feilet og lærte nye ting hele tiden. ♦Jeg var på en kjempekoselig tur sammen med Helene.
Jeg var hos Julie, så på film, tok på neglelakk og koste med ørkenrottene hennes.
Jeg gikk på skogstur med kameraet for første gang.
Jeg var i 50-årslaget til mamma.

 

 FEBRUAR ~~
Det var snø, kaldt og ofte stjerneklart.Bakte muffins med Caroline!
Tok bokeh-bilder.
Var på hytta med Lady!
Tok stjernebilder for første gang.

 

MARS ~~
Gjorde masse morsomt denne måneden, samlet inn en del veldig gode minner. Jeg var på Modellfabrikken med Julie og Caroline!
♦Dro på fotomessen i Lillestrøm.
♦Besøkte Mikke!


APRIL~~
Stille måned, skjedde ikke så veldig mye.
♦Var på skogstur med mamma, Luna og Lady. 
♦Så på teaterforestilling.
♦Var sammen med to herlige jenter.
♦Jeg var på avslutningsfest i stallen.
♦Var med Marthe og Bilco på feltrittstrening.

 

MAI ~~
Snøen smeltet og jeg kunne endelig ta med blandt annet marsvina ut! ♦Hadde en superfin tur med Lady!
♦Det var noen veldig fine soldager og marsvina var masse ute.
♦Skrekkfilm-kveld med Caroline og Julie.

 

JUNI ~~♦Skogstur med Mari
♦Caroline tok bilder av meg og marsvinene
♦Hilste på sauer!
♦Koselige filmkvelder2012 del #2 kommer litt senere.

Hva synes du om oppsumeringen? Har du gjort noe fint?

Fyrverkerishow

I går (27/12) var jeg på fyrverkerishow sammen med Mari. I tilegg til at vi så masse fint fyrverkeri fikk vi fikk utdelt pepperkaker og varm saft. Tok også en del bilder, men jeg er så dårlig på å fotografere fyrverkeri haha.. 

Hva synes du?

Stars shine brightest in the dark


Finefine juletre med stjerner som jeg tar frem hver jul og setter på rommet. Julestemning til tusen - herlig!

Anna Sophie #2Siste uka før juleferie, har såvidt kjøpt julegaver, har igjen en innlevering og har masse upubliserte bilder. Stresser du mye før jul?

 


Dagens kalenderluke finner du ved å klikke HER!

Snø, snø, snøDet er skikkelig vinter ute, det er bare en uke igjen til juleferie og jeg starter å få litt julestemning! Har ikke kjøpt en eneste julegave enda, så det må jeg få gjort denne uken.

Er det mye snø hos deg?

Oh darling, lets be adventurerselsker vintage.

And it's peacefulDet er kaldt, men fint ute. Fingrene mine frøs til is, men nå sitter jeg og varmer meg foran ovnen. Det er bare 12 dager til julaften, og jeg har ikke kjøpt en eneste julegave. Liker forresten det nye objektivet mitt, det er fint. Nå er det forresten ikke lenge til juleferie heller - åh - det trenger jeg.


>DAGENS LUKE<

Solnedgang

I dag var det en superfin solnedgang, og det var faktisk ikke noe særlig kaldt ute heller. Blir virkelig ikke lei solnedganger, de er like fine hver eneste gang. Det blir alltid så herlig lys, og snøen glitrer i solskinnet. Perfekt.

I morgen kommer en del av slekta på bursdagsfeiring, det blir nok kjempekoselig. Ha en fortsatt fin kveld!

Hva synes du om bildene?

Sidereum #2Flere stjerner, denne gangen i svart-hvitt. Synes nesten stjernebilder er enda finere i svart-hvitt, stjernene kommer på en måte enda bedre frem da. Jeg har hatt en fin bursdag, to av venninnene mine kjøpte kake til meg på skolen og sang bursdagssang for meg. Jeg har også vært og tatt to nye hull i ørene - hurra! 

Har du en fin dag?

SidereumVeldig fin himmel i dag. Veldig kaldt også. Fingrene ble frosne, det stod røyk fra munnen og knirket under bena. Blir ikke lei av å se på stjernene, stjerner er fint.

November 2012

Siste dagen i november, tiden går så utrolig fort! Det har vært en fin måned i grunn, litt mørkt og trist ute, men har begynt å få litt julestemning, så gleder meg til desember.

I november har jeg vært på flere fototurer, og det har både snødd, regnet, blitt full høst og så plutselig vinter igjen.

Det har vært fine snødager.


Jeg har byttet til et nytt og veldig enkelt design.


Jeg har vært i Oslo med bestemor og to kusiner, hadde det utrolig koselig, tok masse bilder, shoppet og spiste god mat.
Jeg har også hatt besøk av noen veldig koselige jenter,

Alt i alt har november vært fin, skulle gjerne ønske jeg hadde tatt litt mer bilder, men det har heldigvis vært noe.

Hvordan har din november vært?

Julestemning

Det nærmer seg desember, allerede på lørdag er det første desember! Det er tid for kakao, julemusikk, tepper og filmer, og ikke minst julekalender på bloggen. Det blir utrolig spennende, med flere konkurranser og masse koselige julesaker.Liker iso forresten, gir meg enda mere julestemning. Desember skal bli en fin måned.

G.r.e.e.n

I går var jeg på tur i skogen, og tok også litt bilder i tillegg til å filme. Elsker egentlig å være alene ute og ta bilder, da får jeg roet helt ned og klarer å finne motiver på en helt annen måte. Men trenger egentlig snart en modell som jeg kan dra med ut i skogen, lenge siden jeg har tatt portrettbilder nå. Det var helt grei temperatur når jeg gikk ut, men allerede klokka halv tre var det solnedgang og da sank temperaturen raskt. Veldig koselig likevel da, hørte på musikk, knipset bilder, filmet og hadde en fin søndag. Nå er det mandag og ny uke, men døgnrytmen min har selvfølgelig dratt på ferie.. 

Oktober 2012

Åh, i morgen er det november allerede, kan nesten ikke tro det.. Det virker som om høsten er forbi før det i det hele tatt rakk å bli noen knallrøde blader, egentlig litt trist. Nå er det slaps og is overalt, og innen de neste dagene kommer jeg helt sikkert til å falle rett på rumpa og bli klissbløt. 

Med tanke på foto har oktober vært en superfin måned! Jeg har blandt annet...


..Tatt bilder på fine høstdager


...Tatt masse selvportrett


...Prøvd ut nye redigeringsmetoder


...Testet innstillinger jeg har lest om i praksis


...Vært på hytta...Tatt bilder av min superfine venn


...Og deltatt i en fotokonkurranse og kommet videre! (Dere kan stemme på meg, nummer 7, ved å klikke >HER< og kommentere "Nummer 7". Hadde blitt superduper glad om du ville stemt på meg!)


FrostDet er høst, frost om natta og i dag var det tilogmed snø når jeg våknet! I går var det superfint ute, det var sol og frost! Åå høsten er litt fin innimellom 

A dream is like a river, always changing as it flows

You know a dream is like a river 
Ever changin' as it flows 
And a dreamer's just a vessel 
That must follow where it goes 
 

Trying to learn from what's behind you 
And never knowing what's in store 
Makes each day a constant battle 
Just to stay between the shores 

And I will sail my vessel 
'Til the river runs dry 
Like a bird upon the wind 
These waters are my sky 


I'll never reach my destination 
If I never try 
So I will sail my vessel 
'Til the river runs dry Liker meningen bak sangen, hva synes dere?

Forest walkHøsten er fin. Denne helgen var jeg på en kjempefin skogstur når det endelig ble oppholdsvær.

Fotokonkurranse

Er med i fotokonkurranse hos stylephoto, (klikk her for å delta) og dette er bildet jeg deltar med. Hva synes du om bildet jeg valgte? :)

The sky is burningElsker solnedganger 

Sometimes you miss the memories, not the personSeptember

September har vært en måned full av overraskelser, nye mennesker og nye ting! For det første har jeg kjøpt meg nytt objektiv , jeg har vært med på mange morsomme fotooppdrag og jeg har lært mye nytt på fotofronten. I tilegg har jeg snakket masse med hyggelige og søte mennesker, fått masse inspirasjon og egentlig gledet meg til høsten kommer skikkelig! Egentlig har september bare fløyet forbi, dagene har gått utrolig fort og vi er i oktober allerede..

Jeg har tatt masse bilder i september, og har faktisk blitt fornøyd med flere av dem. Håper at også oktober blir en fin måned, at høsten kommer skikkelig så vi får noen ordentlig koselige høstdager. Elsker å krølle meg opp med et teppe, drikke kakao og se på en koselig film eller lese en bok.


Hvordan har din september vært?
Forventninger til oktober? 

Those golden autumn days when the sky is full of wings.I går var jeg som sagt ute og testet objektivet, og er veldig fornøyd med det så langt! En helt ny verden har åpnet seg, jeg har aldri tidligere hatt mulighet til å ta bilder av fugler på nært hold, nå har jeg utrolig masse å lære! Gleder meg til tiden fremover, og håper at jeg iløpet av høsten blir litt bedre på fuglefotografering.

Endelig helg, venner, jentekveld og moro er noe av det som venter litt senere i kveld!

Hva synes du om bildene?
Skal du noe morsomt i helgen? 

Kveldssol

Var superfint lys ute i stad, selvom det begynner å bli skikkelig kjølig i lufta. Har vært en lang uke, og på toppen av alt tilbringer jeg fredagen syk. Alikevel er det deilig med helg, har krøpet langt opp i sofaen og skal snart se film!

Hvordan har din dag vært, da? 

Utrolig flott solnedgang!

Fikk sett en utrolig nydelig solnedgang ikke langt unna huset her i går kveld, det må nesten være en av de fineste jeg har sett!


Hvilket av bildene likte du best, og hvorfor? 

11.09.2012

 

På det stedet jeg har flyttet til er det utrolig flotte solnedganger, og i dag utnyttet jeg det til litt fotografering av bladene som så smått begynner å bli farget av høsten. Deilig å komme seg ut og slippe å tenke på skolen litt, og jeg fikk tilogmed sett en elg! Nå når jeg om ikke lenge får kjøpt meg en skikkelig zoomelinse skal jeg omtrent bo på elgjordet! 

Fotografering av Melissa og Brave Chip


 I går var jeg ute på fotooppdrag og fotograferte Melissa og hesten hennes Brave, som er en herlig hest! Ble fornøyd med noen av bildene, og fikk masse trening i det å ta portrettbilder, og det er jo bra . 

Fikk du en favoritt blandt bildene? 

Bildene jeg aldri la ut

I dag ryddet jeg gjennom arkivet på pcen og kom over noen bilder jeg aldri har publisert her på bloggen. Grunnen til at de ikke er blitt publisert er fordi jeg ikke har vært 100% fornøyd med dem, men når jeg så igjennom dem nå etter et par måneder var de ikke så verst alikevel!

 

Green sky

 

 Noen bilder jeg fant i arkivet som jeg rett og slett hadde glemt å legge ut! :-) 

Hvilket bilde likte du best? 

Høsten er her.

Det er egentlig ganske kjipt å måtte skrive et sånt innlegg allerede i august, men høsten er kommet. Sommeren er forbi, før vi i det hele tatt fikk sett noe særlig til den.
Nå er det kjølig om morgenen, og sola blir borte tidligere. Det er iskaldt i skyggen, og bladene har startet å falle fra trærne.Høsten er herlig, men samtidig er den egentlig ganske trist.. Det er litt som om naturen prøve å muntre oss opp med alle fargene, veie opp for kulda og de mørke kveldene.

Det er tid for å komme seg inn om kvelden, sette på en fin film og tulle seg inn i et teppe mens man drikker kakao.Høsten er egentlig ganske fin.

No garden truly blooms until butterflies have danced upon it

Jeg elsker sommerfugler, de er et så herlig bevis på at alt kan gjøre en forskjell!

For dere vet vel at de bittesmå sommerfuglvingene kan lage store vindkast?

Evening by the oceanElsker havet, og savner sommer. Skolen er igang, det er mye nytt å forholde seg til og mindre tid til bloggen og til å ta bilder. 

 


Har forresten fikset opp i feilen i designet, så nå skal alt være i orden igjen! :-)

Self portraits

Litt for mye tid i ferien resulterte i et par selvportrettsbilder.WaterfallTo bilder tatt på en herlig tur til en kjempefin foss.

Fine dager!

Har hatt noen fine dager oppe i Romsdal nå, med mange fjellturer og skogsturer.  For et par dager siden var vi oppe på en seter hvor bestemoren min og familien hennes holdt til med seterdrift på somrene for lenge siden, og det er utrolig fint der oppe.

Don't tell me the sky is the limit when there's footprints on the moonLife isn't about being the person others want you to be, it's about being who you were meant to be.Et par bilder Mari tok av meg i et lite solglimt mellom trist og dårlig vær.

// alle bilder er tatt av Mari Rambøl

Sun is shining, the weather is sweet

 


PS. I morgen tidlig drar jeg til Danmark, men jeg er tilbake igjen den 24 juli, med masse bilder!

Fotoshoot part 2; alone

Hoho, har endelig fått somlet meg til å legge til del to av fotoshooten jeg og Caroline hadde forrige helg.Likte bildene best i svart-hvitt, synes på en måte de ble mer levende da! Og jeg vet ikke jeg, men jeg synes disse bildene hadde en helt spesiell stemning over seg, om dere skjønner hva jeg mener!

Interresant fotoshoot

I går hadde jeg en ganske morsom og .. annerledes fotoshoot med Caroline, vi var både midt i veien og langt utpå forskjellige jorder, og fikk prøvd ut masse morsomme motiver. De fleste av bildene vi tok har jeg senere redigert i svart-hvitt, for når det gjelder portrettbilder digger jeg virkelig svart-hvitt!

Kommer en liten smakebit her, mer kommer om ikke så veldig lenge!Noen som vil ha flere av bildene? 

The sun goes down

Etter å ha regnet i hele dag ble det faktisk opphold utover kvelden, og utrolig nok fikk jeg sett solnedgangen, fra omtrent skyfri himmel! Utrolig, men sant. Begynner å bli ganske lei regn nå, regner jo absolutt hver eneste dag! Jeg vil ha sommer!

 

 

Fikk du en favoritt?

Skies are crying

I am watching

Catching teardrops in my hands.

Fotoshoot i finværet

Var med Mari i stallen i dag, for og ta bilder av henne og forhesten hennes Svarten. De er utrolig herlige begge to og passer skikkelig godt sammen, så det var morsomt å ta bilder av dem!
Bildene ble av helt grei kvalitet, bortsett fra at de ble littegrann utbrente her og der...


Bildene er tatt med kameraet til Mari.PS. Lik meg gjerne på facebook, her: [x] 

Idyll

Åå, endelig skinner sola fra skyfri himmel og jeg har virkelig fått den herlige sommerfølelsen! Livet er herlig :-D

I går var jeg ute og tok bilder av litt forskjellige saker og ting, og siden jeg elsker blomster ble det mest blomsterbilder.


Fikk du en favoritt?

Fields of gold

Har fått en slags forkjærlighet for bilder av strå med mye sollys, hihi!

Yellow rose

Synes? :D

Det var den sommeren..

Sommeren er visst ikke kommet for fullt enda!Sommerfølelsen

Det er sol ute, det er passe varmt, jeg har drukket milkshake og kjenner at jeg har fått skikkelig sommerstemning! Dagene går utrolig fort, og jeg gleder meg utrolig mye til å kunne våkne opp på fredag og tenke at nå er det endelig sommerferie!! 

Hadde med meg kameraet bort til Caroline i stad, og her er bildene! Får nesten litt sommerstemning av de også, hihi!

 

Rabarbra!Jeg er en av de personene som drukner rabarbraen totalt i sukker før jeg i det hele tatt tar en liten smakebit, hihi! Nam!!

Blue baby, blue!Var ute og tok bilder i stad, og tror nesten jeg må være sykelig opptatt av blomster eller noe, elsker å ta bilder av blomster!!


Forresten, hva synes dere egentlig om designet jeg har nå? Bytte design eller ikke bytte design? :-) 

Bladeer!

Haha, elsker blader, så her kommer det noen flere blad-bilder jeg fikk knipset her om dagen! :-D 

Ellers skjer det ikke mye, snart muntlig eksamen og så er skolen ferdig, wii!

Ut på tur, aldri sur!

I går stakk jeg og Mari til skogs for å knipse et par bilder, og vi hadde bestemt oss for å være stille så vi kanskje fikk sjansen til å se noen levende dyr. Den planen funket desverre dårlig, da både jeg og Mari var i et koselig humør og gikk rundt og gaulet og sang med våre utrolige sangstemmer. Ganske sikker på at vi skremte bort alle dyrene i hele fylket med synginga vår..

Mari var en engel og lånte meg det ene objektivet sitt, så det var gøy å ta bilder med noe annet enn det man er vandt med! :-D

Summer feeling

Nå for tiden har jeg skikkelig sommerfølelse, og det er utrolig deilig når sola titter frem! 


Måtte bare dele denne sangen med dere, den er utrolig fin!

Fotoshoot!

På lørdag var jeg modell for Mari , og det resulterte i masse bilder! Var litt småkaldt, og med masse vind og hår i hele ansiktet var ikke alt like lett. 

Nå skal jeg snart gå og sove litt, for har vært på jentekveld+overnatting og har nesten ikke sovet! :-)


Alle bildene er tatt av Mari Rambøl

Fortsatt litt koselig.

Det er rart, det har egentlig ikke gjort noen ting at det regnet i dag også. Det er egentlig ganske koselig å sette seg i sofaen med solbærtoddy og bilderedigering, det skal jeg love deg!

Var ute med kameraet i dag også, og paraplyen var med ettersom det høljet ned og jeg ikke hadde noen planer om å bade kameraet mitt. Var en liten smule vanskelig å holde kontrollen på både et kamera og en paraply, det kan jeg innrømme.

 


Jada, jeg vet det ble dråpebilder i dag også, men jeg klarer ikke "fingrene av fatet" , fordi dråper er så finee!

 


Ble mer fornøyd med resultatet i dag enn i går, så det er ihvertfall positivt! Ellers i kveld blir det kosekroken. Hadde egentlig planer om Oslo til en venninne, men det tar vi igjen en annen gang!

Humler ER søte!

I går tok jeg som sagt med meg kameraet ut, og mens mamma prøvde å fortelle at maten var klar, var jeg litt mer opptatt av å få knipset noen bilder av søte dyr!

Altså, jeg vet ikke om det er noe galt med meg, men uansett hvor mange ganger jeg har blitt brent av humler har jeg alltid syns at de har vært utrolig søte. 

Men humler ER jo litt søte, da!

Sommerfølelse til 1000!

Det er ikke mye som slår det å gå ut barbent og bare høre bier som summer mens sola steker! Har ligget ute og solt meg i dag også, før jeg fant ut at jeg måtte lufte kameraet litt også. Lekte meg litt med diverse innstillinger, og her er resultatet:

Hvilket bilde likte du best? 
 ... Jeg har forresten endret litt på designet, hva synes dere om det? 

Meet me in the backyard!

Var ute i går igjen og tok bilder, mest macro i dag også, hihi!
Digget fargene på noen av bildene, men er ikke helt fornøyd med hvordan jeg valgte fokus. :-)


Etter regnet synger fuglene!

Det har regnet og regnet og regnet de siste dagene, men i går ble det engelig et stopp i regnværet og sola tittet frem! Jeg løp ut med omtrent en sko og kameraet oppned, men fikk alikevel tatt et par bilder! Nå er det bare å krysse fingrene for at det blir litt mer sol de neste dagene så jeg kanskje kan få litt farge på kroppen.Ble tydeligvis kun macro-bilder i dag, hihi!

Trollmenn, hekser, kaniner og alver

Hola Senoritas! 

Denne uken har det skjedd lite, men alikevel nok til å holde meg opptatt nesten hele tiden. Bursdagsforberedelser for en gal venninne, teater og soving. Det siste punktet er spesielt anstrengende, jeg vet. På teateret var jeg flink jente og tok bilder, så her kommer de!


Blomsterjente!


Julenissen!


Teater Riiisus!

Utrolig koselig å se på, og gøy å prøve ut kamera med for kort linse og halvveis feil innstillinger! 

I mustache you a question!

Liten minishoot med Caroline i stad, hun som er fotograf på alle bildene! 

 

Photobucket

Skjev bart.

Photobucket

Fortsatt skjev bart DD:

Photobucket

Rett bart!!

Photobucket

I mustache YOU a question!

Photobucket

Photobucket

Neglelakk! <33

Jaja, standard bloggspørsmål, hva syns du om bildene? :D 

Foto; The sun will always rise again

Uansett hvor kjipt du har det, er det alltid håp. Solen skal igjen kaste lys over sinnet ditt og lokke smilet frem fra de dypeste avkroker.

- ukjent


Hestehov!

Når hestehoven dukker opp, da VET man at det er vår!Elsk på hestehov!

In your shadow

Føler denne uken har blitt en ganske slapp, men alikevel full uke. Har skjedd noe hele tiden, selvom jeg egentlig ikke har gjort så veldig mye!

Her kommer enda en bildeserie, har mange på lager nå, hihi :-)Digger å ta sånne bilder, og når det er verdens herligste hest som er med på dem, da er det ikke mye galt å finne!

Våryr!

Det er ikke bare dyr som blir våryre om våren, jeg kjenner det selv i hele kroppen, jeg er bare GLAD! Smilet ligger ikke langt unna, og jeg får bare lyst til å sette meg ned og nyte sola hvor enn jeg står eller går.

Herlig!

Sola skinner og snøen smelter, livet er herlig! :'')

Heldigvis har det smeltet mye mer enn det dere kan se på disse bildene, bildene er nemlig tatt på et jorde og i en hage hvor sola ikke har smeltet så mye!

Written in the stars, a million miles away
Egentlig ble jeg ganske greit fornøyd med bildene, ettersom de er tatt med standardobjektivet 18-55. Har da selvfølgelig med en liten dose manuelle instillinger da, om noen skulle lure!

Hvem likte du best? :-)

thea andreassen

Morning glory

Altså, for min del er det ikke så mye morning glory. Jeg er trøtt, og sulten.

Men ute skinner sola, og jeg måtte igjen dra med meg kameraklossen ut, og iført morgenkåpe og crogs var nok dette et vakkert syn for alle naboer.


(Dette bildet er egentlig ikke noe fint, men elsket hvordan man ser solstrålene)Nå skal jeg spise frokost, for jeg er nesten død. Senere i dag skal jeg forresten til bestemor, og i morgen blir det Oslo og da skal jeg prøve å få et par by-blinkskudd til dere!
(Nei, jeg skal ikke stille meg på do og ta 700 bilder av meg selv, det er ikke blinkskudd.)

Ciao.

Fotoserie; the sun always shine

Var ute i morgenkåpe istad og knipset noen bilder, for været var absolutt FANTASTISK! Ble mange bilder denne gangen, klarte ikke å plukke ut favorittene ;)Fikk du noen favoritter, da?

Foto; frozen times

Egentlig så elsker jeg dette bildet litt!Men det er jo egentlig ikke nok at jeg liker det, spørsmålet er hva dere syns?


Dykk i bildemappen!

I dag tok jeg på meg dykkebriller og dykket en rask tur ned i bildearkivet mitt med naturbilder. Jeg fant et ganske spesielt bilde, men jeg klarer ikke bestemme meg for hvem av de redigerte bildene som er best! Derfor må dere hjelpe meg. Putt gjerne på denne sangen:

 

bare for at dere skal få litt hjelp med flere av sansene på å finne den fineste versjonen av bildet!

 
Ja, hvilken redigering likte dere best, 1,2 eller 3? :-)

// thea andreassen

foto; Its the little things in life..

..That makes us smile!


Tok meg litt tid nå og redigerte et bilde til dere! :)

Syns? :)

~~ thea andreassen

foto; calm futureFant frem et bilde som jeg tok for ikke så veldig lenge siden! :-) resten av kvelden skal tilbringes med nesa nedi matteboka, menjeg lover å komme sterkere tilbake utover uken!

thea andreassen

Foto; The way to another world

For ikke lenge siden var jeg ute og tok noen bilder, og kom over disse merkelige istappene.

 Photobucket

Photobucket

Tycks?

foto; Weird flower

Ja, det har blitt mange fotoblogger i det siste, men jeg har funnet så mye gøy å ta bilde av at sånn får det bare bli! :-)

Photobucket

Haha, her om dagen fant jeg en veldig rar blomst, så jeg måtte bare ta bilde av den! Ser liksom ut som en blanding av veldig mange blomster, og har ikke sett akkurat denne før tror jeg.

Syns?

 

Foto; welcome to a winter wonderland

Photobucket

Tja, vet ikke helt hva jeg syns om redigeringen, så dere må gjerne komme med tips! :-)

Nå skal jeg sette meg ned med litt redigering av bursdagsbilder, så vi får se hva som tyter ut av bloggen i kveld!

foto; Brown leaf

Photobucket

Photobucket

Vet ikke helt om jeg likte disse bildene, men uansett!

Hva synes du?

Redigering av bilder! :-)

Nå har jeg sittet en stund og prøvd å fått noe brukbart ut av et par bilder jeg i utgangspunktet ikke var så fornøyd med, og her er resultatet:

Photobucket

Photobucket

Resten av dagen skal tilbringes med å småpugge til en svær samfunnsfagprøve i morgen, men jeg skal også til mamma og feire bursdagen hennes!

Synes om bildene? :-)

Skogstur med kamera over skulderen

Ja, nå har jeg vært ute i skogen i over en time med kameraet på slep! Resultatet ble en hel del bilder, og en ganske våt Thea.

Men skogen er så herlig nå som snøen lyser opp alt, og det var utrolig herlig å komme bort fra alt støy og være i en helt stille skog med sildrende vann og dyrespor på alle kanter. Fikk nesten lyst til å sette meg ned og bare se!

Her er en kort oppsamling av bildene jeg tok i dag, resten kommer til å komme ut som enkeltbilder eller bildeserier i senere blogginnlegg.


Dette bildet ble ganske mørkt, men her ser dere ihvertfall hvor jeg var! :-)
 

Photobucket

Kliss klass kjempevåt!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

Foto; Memories from Poland

I høst var jeg i Polen og Tyskland med klassen, og jeg savner det virkelig! Det var en herlig tur med en herlig gjeng, selvom det også var trist med besøk i mange av konsentrasjonsleirene, blandt annet Auschwitz 1 & 2.


Auschwitz 2.


Forferdelig å være der. selvom solen skinte og det var fint vær lå det liksom en eim av død over området... Dette er inn mot "forskningsleiren" til Josef Mengele (forsket på blandt annet tvillinger)


Auschwitz 1.


Krakow! En herlig by som jeg anbefaler alle å besøke. Utrolig billige ting og klær, og en skikkelig fin by!


Husker ikke om dette var i Krakow eller Berlin, men vi hadde sol begge stedene! :-D

 Vært i Polen før?

Foto; Blue feeling

Er det noe jeg liker å ta bilder av, så er det naturen! :-) Her for ikke så lenge siden var jeg og pappa ute og gikk tur, og jeg fikk tatt noen brukbare naturbilder. Har prøvd å få bildene litt blå, for å liksom gi en veldig "vinterlig" stemning om du kan kalle det for det..


Likte dette bildet selvom det ble ganske mørkt og litt for blått.. :)

Hvilket likte du best? :-)

 

Foto; Orange sky

Igjen har jeg lekt litt med fokus og vinkler og testet kameraet ute i solnedgangen! :-)

Prøvde først å ta bilde på skrå for å få frem en litt annen stemning.


Her et litt mer "vannrett" bilde om du kan kalle det det.

Nikon D5100 18-55 VR | Lukker 1/200 (litt høyt) | F 5.6 | ISO 1000

Hvilket likte du best?

Sliter dere med å få opp bloggen min? (Sliter med at innleggene ikke kommer frem)

Meet Mr. Panda

Vel, dette er Herr Panda. Han er ikke noen vanlig kosepanda, han er en panda jeg vant i en fotokonkurranse hos WWF for litt siden. Stolt som jeg er av foto-premien min står Herr Panda midt i sofaen min og følger med på alt jeg gjør.
I dag skulle jeg egentlig stå på slalom, men ettersom bakken ikke var åpen i dag er jeg stuck her hjemme. Tror jeg løper opp og spiser et par kjeks, jeg.

 

Foto; Sunset

Bildene er tatt for ganske lenge siden, men jeg har ikke orket å sette meg ned og redigere dem før i dag. De er ikke noe særlig bra, siden de er tatt gjennom vinduet på bilen i fart. Men alikevel, solnedganger er herlige!

Hva syns du om bildene?

Sola tittet fram i dag

Endelig litt sol å se! I dag var det herlig vær ute, sola skinte og det var ganske kaldt. Det betyr perfekt fotovær, for det er som regel alltid klare, lyse farger ute når solen skinner og det er et par minusgrader.

Jeg benytta anledningen til å dra med meg kameraklossen ut og knipse et par bilder! :-)

 Haha, KIT-objektiver kan faktisk ta nærbilder de også! :-D

 Dette bildet her.. Jeg vet liksom ikke.. Det var litt merkelig på en måte, skarpt, men alikevel uskarpt...

Hva syns du?

Foto; Colorful worm

Tusen takk for god respons på det forrige innlegget, det betydde virkelig noe for meg at dere gadd å lese og ikke minst kommentere innlegget!
Det at dere faktisk gadd å lese hele innlegget betyr at det enda er håp for oss blogg.no bloggere som liker ekte kommentarer!

Men nå er det nok seriøs blabla, her om dagen hoppet jeg rundt i huset på jakt etter noe å ta bilde av, og jeg endte opp med denne lille, hjemmelagede marken aka tusenbeinet.


Denne marken var pappa så heldig å få i bursdagsgave i fjor eller forifjor tror jeg det var. Lurer litt på om jeg skal satse på proff mark-lager yrket når jeg blir stor, jeg!

 

Firework!

Slet veldig med lukkertid, iso og rette innstillinger, mest sannsynlig fordi jeg ikke har lært meg kameraet enda.. Men her er ihvertfall resultatet fra årets nyttårsaften!
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Haha, fler enn meg som synes dette ser ut som lava?


Photobucket

Dette ble vel kanskje året favoritt, selvom jeg egentlig ikke kan si meg særlig fornøyd med noen av bildene...

 

free logo design

Foto; You light up my day


Lukker 1/50 - F 5.3 - ISO 800 - WB 4350

Elsker alle funksjonene på det herlig-herlige kameraet mitt!

I tilegg har jeg prøvd ut et nytt vannmerke, men vet ikke helt om jeg skal ha det. Jeg vet ikke hvem dere synes er finest jeg, det jeg har brukt på de forrige innleggene eller det jeg har brukt på dette bildet? :-)

thea andreassen

Dagstur til hytta

Jepp, overskriften sier vel egentlig det meste. I dag fikk jeg mast meg til en dagstur på hytta, for jeg ville teste ut kameraet mer! Været var ikke det aller beste, men alikevel var det gøy å teste ut forskjellige lukkere, ISOer og hvitbalanse-innstillinger.

Tok bare bilder med Manuell i dag, og gleder meg til jeg lærer meg manuell litt bedre! :-D


Først av alt, JEG SÅ ET RÅDYYR! Bildet er tatt i fart og beskjært masse i ettertid, så det ble veeeldig dårlig kvalitet.

 

 


Manuellfokus er artige saker, mehe.

 


Vet ikke heeelt hva jeg synes om dette bildet, fikk ikke til fokuset helt perfekt :-(

 


Tja, ellers i dag har jeg spist Ritz kjeks, om du har noen interesse av å vite det. Kommer til å bli feit av denne juleferien her. Meh.

Kom gjerne med tips til bedre innstillinger, RIS/ROS :-D

thea andreassen

hits