Follow on Bloglovin

Kategori: Fotografi; dyr

Liten høstjente

I dag var Soline med ut på fotoshoot! I starten synes hun det var veeeeldig skummelt, men så roet hun seg og smakte litt på bladene isteden, haha. Det er endelig helg, og frem til nå har jeg ryddet, klippet ut ting fra blader, spist nesquick-kuler (yay) og fått masse inspirasjon! Nå gleder jeg meg masse til å bare slappe av et par timer og ikke gjøre noen verdens ting. Tuller meg kanskje inn i et pledd og ser på Spirit eller noe sånt, fikk skikkelig lyst til å se den i stad, haha! Elsker fredager hvor man bare slapper av 110%.

Hva synes du om bildene?
Hva skal du i kveld? 

20/06



Luna er litt søt når hun først klarer å stå i ro, er hun ikke?

Helt klar







Jeg var så heldig å ikke komme opp i eksamen (!!!) så nå er det kun avslapning før jeg starter sommerferien på fredag! Åh, det blir herlig!

Horses





Jeg var i stallen på fredag og tok bilder av kusina mi og Sharo, hesten hun rir. Vil dere se?

Triksetrening


Rett etter at jeg kom hjem fra skolen i dag stakk jeg ut en liten tur med Luna for å trene litt. Hun er bajas til tusen og trenger litt disiplin, haha. Luna er utrolig lettlært, så i dag fikk vi lært noen nye triks pluss øvd litt lydighet!

Luna














I dag var jeg ute på tur med fineste Luna, det er altfor lenge siden sist gang! Luna klarte tilogmed å sitte rolig mens jeg tok bilder, flinkflink snupp.

Lady













Finefine jenta! I dag var jeg og Lady ute på en aldri å liten fotoshoot, og over kan dere se resultatet. I dag har det faktisk regnet litt, men da jeg og Lady var ute var det heldigvis opphold. Håper bare ikke all snøen regner bort. I kveld kommer besteforeldrene mine på middag, så det blir sikkert veldig koselig. 

Skogstroll











Barna mine stilte opp som modeller i høstferien, verdens verste fotomodeller! Når jeg endelig hadde fått plassert dem der jeg ville ha dem og de satt perfekt, måtte jeg flytte på meg for å få perfekt vinkel, og dermet var svinet avgårde på rusletur, i fullt fart for å finne sin kjære som måtte vente i reisebur mens den andre ble fotografert. Var nemlig bare en ute om gangen, hadde jo blitt fullstendig ståhei om begge hadde løpt rundt som gale høns samtidig..

Har du dyr, og hvordan er de som fotomodeller?

Verdens beste.

Lady 







 


My honey









Love you   

Black and white

Åh, jeg elsker bilder som er i svart-hvitt! Ihvertfall portrettbilder, syns de forteller så mye mer når man ser på dem i svart-hvitt.





Svart-hvitt vs farger?

A home without a dog is just a house







Mamma har flyttet, så nå tilbringer jeg annenhver uke i Aurskog. Familien har blitt slått sammen og vi har fått enda tre hunder til, så nå er det plutselig fem hunder istedenfor to! På bildene over ser dere to av de nye jeg deler huset med, Lady og Gyda. Herlige begge to!

Smile for me, baby!







Herlige hunden Odin, som jeg nå snart kommer til å bo sammen med annenhver uke! 

She's a hunter

Fant en søt liten pus i stad, og ettersom jeg hadde kameraet dinglende rundt halsen ble det bilder!





Cutest dog

Hihi, tok bilder av verdens søteste hund i går! Herlig liten hårball.



Supersøt, ikkesant?

Overfalt av sauer!

Her om dagen når jeg var hos Kristin, var vi nede og hilste på sauene som beiter på gården der hun bor, og de var utroolig søte! Vi hadde med oss brød, så da kom hele flokken stormende for å hilse på oss.



Åh, denne sauen. Det var på nære nippet til at jeg tok den med meg hjem, altså. Søteste dyret jeg noensinne har sett, blåkopi av Lambi!



Mens Kristin matet sauene, listet jeg meg over gjerdet, og fikk høre fra Kristin at nå kom alle til å stikke av. Nesten alle stakk, unntatt han karen under her, han ble værende for å sjekke om jeg hadde tatt med meg noe brød inn.



Vi ble bestevenner!

 


 PS. lik gjerne siden min på facebook! 

Søte smådyr!!

Hihi, med to marsvin og et hamster er det fullt liv her i heimen, og i dag var det utrolig fint vær, så mens marsvina stod ute tok jeg med meg lille Edvart ut og tok litt bilder av han også. Her kommer et bildedryss fra dagen! :-)

 



Haha, rene dyrehagen her ute!! :-)

Lady mellom blomstene


 

 

Vi hadde en utrolig herlig tur, og fikk et morsomt lys så de fleste blomstene på enga ble knipset i forskjellige vinkler og lys! Gleder meg til å dele det med dere senere! :-D

Bildeserie; pusekatt!







Kun en kort bildeserie til dere i dag!

Verdens søteste lille nøste!

Nå har jeg nettopp vært borte hos Mari (linken åpnes i nytt vindu) og hilst på den lille hundevalpen hun passer, og den er utrolig herlig! Hadde selvfølgelig med meg kameraklossen og har knipset noen bilder til dere.

Vanskelig å ta bilder ute i dag, men alikevel gøy å se hva slags funksjoner som funker og hva som ikke funker! :-)


Blinkskudd!








I tilegg hadde denne saken en utrolig fluffy pels, så det var vanskelig å få fokusert riktig!

thea andreassen

Foto; Peppa minigris

Det er fler enn bare meg som har utrolig herlige marsvin, og her er noen bilder jeg tok av venninnen min Madeleine sine marsvin her om dagen.

 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Fikk du en favoritt blandt bildene?

hits