Follow on Bloglovin

Kategori: Fotografi; portrett

Caroline

I dag fikk jeg plutselig sykt lyst til å ta bilder, og heldigvis ville Caroline være med ut og stå modell for meg! Vi fikk akkurat med oss solnedgangen og jeg ble egentlig ganske fornøyd med lyset. Og det er så varmt ute - tenk at vi kan gå i shorts i september!

Shadow photographyNår jeg tok bilder av Mari og Nanna tidligere i sommerferien testet jeg ut litt forskjellige lyssettinger, og resultatet kan dere se over. Jeg vet ikke med dere men jeg synes det er veldig morsomt å eksperimentere med foto!

Mari pt. 2

Her er noen fler av bildene jeg tok av Mari på lille julaften, hva synes dere?

Perfekt lys

I dag har jeg hatt det kjempekoselig med Mari, og vi har både hatt fotoshoot og handlet inn de siste julegavene.

Under fotoshooten fant vi en plass med veldig fint lys, så selv om det blåste og var kjølig var det morsomt å ta bilder!Vil dere se mer? 

SommershootGlemte å legge ut disse bildene i sommer, og fikk først somlet meg til å redigere dem nå.

Hva synes du?

Konfirmanten MartineHva synes dere om bildene?

HeleneTo bilder jeg tok av Helene på 17.mai. Hvilket likte du best?

Flowers everywhereI går var det kjempevarmt og jeg laget blomsterkrans av alle løvetennene i hagen. Kunne selvfølgelig ikke bare kaste kransen (haha) så dro ut i skogen og tok noen selvportrett. Noen som vil se mer?

And she ran out in the woodsFlinke Caroline stilte opp som modell! Hva synes dere?

More selfiesTok masse masse bilder til temaet i går, og det ble flere som jeg ikke brukte til temaet! Nå er det bare en uke igjen før vinterferien, og denne uken har vi ingen prøver! Åhh, herlig.

Hvem er du?

Hei, du som leser bloggen min. Jeg er ganske nysgjerrig - hvem er du? 


Jeg er Thea på 16 år, men det vet du kanskje allerede. Jeg elsker musikk, tumblr og er som regel glad. Dere vet ganske mye om meg, og jeg vet så lite om dere.


Derfor synes jeg dere skal fortelle litt om dere selv. Dere er fantastiske og perfekte alle sammen, det må dere huske på.
Så.. Hvem er du? Hvorfor leser du bloggen min? Er du fast leser eller bare innom?

Caroline ~I stad var jeg og Caroline ute en tur, og hun stilte opp som modell. Hva synes du om bildene?

Hils på MariOver ser dere et par bilder jeg tok av Mari tidligere i dag, når vi var ute i kulda og fotograferte. Det var iskaldt, lårene mine frøs til is og Mari klarte ikke bevege fingrene. Men hva gjør man ikke for et par bilder?

Hva synes du om resultatet? Ikksant Mari er søt?

Anna SophieI dag har jeg vært ute og tatt bilder av og med Anna Sophie, var veldig koselig men også ganske kaldt! Vi så to rådyr, men de var alt for langt unna til at det ble noen bra bilder.. 

Vil dere se mer?


Dagens luke finner du HER!

Juleshoot
Forrige uke fikk jeg dratt med meg to søte venninner ut i snøværet i det ene friminuttet! I dag har jeg bare sittet og redigert bilder, hørt på julemusikk og fått skikkelig julestemning.Åh, dette er så koselig, gleder meg masse til jul!

Black and whiteÅh, for tiden er jeg helt forelsket i svart-hvitt bilder redigert som de over. Elsk.

When you photograph people in Black and white, you photograph their souls.Fotograferer du personens sjel når du fotograferer i svart-hvitt? 
Blir bildene mer følelesfulle?

Hva mener du, og hvordan vil du beskrive modellen utifra bildene?

Everything you can imagine is real.


//tatt på en herlig skogstur med Caroline i går.

♥ hva synes du om bildene?

hits