Follow on Bloglovin

Kategori: Julekalender

rss

HfGsvkWk19IShtkUDNnX

17. desember

Det er ikke lenge igjen til juleferien, så derfor tenkte jeg å gi dere et par tips om koselige ting man kan gjøre i romjula!

 

★ Gå på skøyter
Hva med å reise til nærmeste skøytebane med dine beste venner? Ta med varm kakao og et par tepper. Jeg har ihvertfall planer om å ta meg en tur inn til Oslo og gå på skøyter i juleferien!

 


Arranger filmkveld
Se en koselig julefilm med jentegjengen eller din beste venninne.

 


 ★ Lag noe godt
Hva med å lage hjemmelaget kakao, eller bake kanelsnurrer? Godt og enkelt!

 


 ★ Gå på ski
Ta deg en tur ut i skogen med sekken full at kvikk lunsj, varm drikke og kamera! (Hvis det er snø der du bor, da.. Her er det helt bart og ikke akkurat vinterføre)

 


 ★ Les en god bok
Sett deg ned med pledd, kakao og favorittboka di.

 

8. desember

I dag er det jeg som har luke og bak 8.desember gjemmer det seg litt juleinspirasjon! Nå er det ikke lenge til juleferien, og det er knappe to uker igjen til et par etterlengtede fridager. Lykke til å eksamener og heldagsprøver alle sammen!


Er det flere enn meg som sliter med å finne julestemninga når det er is og vått ute?

Vinneren av caseapp-konkurransen er trukket!Nå er vinneren av caseapp-konkurransen trukket, og vinneren ble Martine! Sjekk mailen din og gi oss tilbakemelding innen 10.desember, så vi kan sende deg rabattkoden!  (hvis ikke blir vi dessverre nødt til å trekke en ny vinner.)

Igjen - gratulerer!! :)

 Husk at du uansett om du vant eller ikke får 20% rabatt på caseapp.no frem til 18. desember ved bruk av denne rabattkoden: JULEKALENDERN20

Julekalender 2014Nå er det første desember og adventstiden er i gang! Som en koselig nedtelling vil jeg i samarbeid med Annika, Elise, Ingrid, Ida-Michelle og Julia fra temafoto holde en julekalender for dere! Det blir masse spennende som skjer, og dere vil få både tips, oppskrifter, diy, og annet morsomt. Vi skal i tillegg holde en konkurranse for dere, så stikk innom bloggen i morgen for å få vite mer om den!

hits