Follow on Bloglovin

januar 2013

Snart helgI går gikk jeg på en fin liten tur med Luna. Og nå er det snart helg. Vi har mye å gjøre på skolen, men neste uke blir det nok mindre igjen. 

Hva driver dere på med om dagen?

30.01.2013

Denne uken er så full med skole at jeg nesten ikke har tid til noe annet. I dag har vi hatt naturfagsprøve, og i morgen er det matteprøve + et kåseri vi skal ha skrevet ferdig. Jeg har også gått tur med Luna i dag, og bildene kommer når jeg får redigert dem.

Hvordan er uka di?

11.10.2003 - 28.01.2013

I går ble hunden min, Lady, avlivet Det er derfor det er litt stille her inne for tiden. 

 

Lady var for det første en utrolig snill hund. Det er ikke tull eller overdrivelse når jeg sier hun er den snilleste hunden jeg har møtt. Hun elsket barn, elsket kos og var aldri agressiv eller slem mot andre hunder. Jeg har hatt henne siden hun var tre og et halvt, og nå, i en alder av ni år og tre måneder var det hennes tid til å dra.

Grunnen til at Lady måtte avlives var at hun ble veldig syk. Søndag kveld ble hun fort dårlig, og mandag var hun enda værre, så mamma hastet til dyrlegen. Milten hennes hadde sprukket, og i tillegg hadde hun kreft. Veterinæren tok prøver og fant kun mørk væske, som ganske enkelt betydde at det stod ikke så veldig bra til der inne. Vi kunne fått en operasjon på henne, men det er ikke sikkert det ville hjulpet. For det første ville den vært veldig risikofylt ettersom Lady ikke var 100% bra etter prolapsen i ryggen, og for det andre så var det stor sannsynlighet for at kreften var ondartet.

Lady var fantastisk, hun har fulgt meg gjennom mange år og jeg var og er utrolig glad i henne. Hun var en fighter og alltid positiv, men det er ikke alt man rår over.

 

Jeg kommer alltid til å savne henne, ettersom hun var min første hund. Men det er sånn det er å ha dyr, en eller annen gang så kommer man faktisk til å miste det. Det er bare noe man må godta. Det kan være vanskelig, og det er vanskelig. Men livet stopper ikke for noen. Man har lov til å savne, men man må alikevel fortsette.

Tusen takk for alt Lady, du blir aldri helt borte. Minnene lever for alltid.  

Hvem er du?

Hei, du som leser bloggen min. Jeg er ganske nysgjerrig - hvem er du? 


Jeg er Thea på 16 år, men det vet du kanskje allerede. Jeg elsker musikk, tumblr og er som regel glad. Dere vet ganske mye om meg, og jeg vet så lite om dere.


Derfor synes jeg dere skal fortelle litt om dere selv. Dere er fantastiske og perfekte alle sammen, det må dere huske på.
Så.. Hvem er du? Hvorfor leser du bloggen min? Er du fast leser eller bare innom?

Pakke i posten

I dag dumpet en pakke fra nettdyret.no ned på postkontoret, og jeg dro bort og hentet den rett etter skolen. Det tok kun to dager før pakken kom frem, så her snakker vi lynrask levering (+ fri frakt) og utrolig hyggelige ansatte! Nettdyret er en nettbutikk som selger varer til både hund, katt, fugler, gnagere, fisk og reptiler. De har et rått utvalg, til utrolig lave priser, og de har forskjellige typer tilpasset fullfòr til alle de forskjellige gnagerne!


Jeg fikk tilsendt både marsvinfòr (2pk), himalaya-saltsten (marsvinene mine elsker saltsteiner!), mineralstein med urteblomst og refleksbånd+reflekshalsbånd til hundene (dette trengte vi virkelig, det er jo så mørkt om kvelden)! Gleder meg til å starte å fòre på urteblandingen, ettersom Soline har hatt problemer med svake tenner og denne blandingen inneholder mye vitaminer.
grainless herbs marsvin her | grainless mix marsvin her | mineralstein med urteblomst her | himalaya-saltsten (!!) her | reflekshalsbånd hund her | refleksbånd herKritikeren tester grainless herbs, og han ser ganske fornøyd ut, gjør han ikke?

 
Nå har de i en halvtime byttet på å spise av blandingene, smake på saltsteinen og gnage på mineralsteinen. Tror aldri de har holdt seg stille og opptatte så lenge noen gang før, det falt ihvertfall i smak!

Og vet dere hva? Det beste er nesten lukten av uteblandingene. Det lukter faktisk urter, og det lukter så godt at jeg nesten har lyst til å smake selv. Tror aldri jeg har opplevd at marsvinfòr jeg har kjøpt har luktet så mye og så godt, og nå lukter det urter i hele rommet mitt! Herlig. 

 


I samarbeid med nettdyret.no

SelfiesDet er virkelig umulig å få tatt noen særlig ordentlige bilder inne, lyset er så dumt og det oppstår skygger overalt.. Ute er det også omtrent umulig å få tatt ordentlige bilder, det er så utrolig kaldt at jeg helst holder meg inne. I dag har faktisk omtrent ikke gjort noen ting, bortsett fra å bestille et kjempefint iphonedeksel fra caseapp, som jeg gleder meg til å få i posten!

De nye skoene

Siden mange av dere spurte så pent om å få se skoene, og siden jeg hadde veldig lyst til å vise dere bilder - her er de! Dere som følger meg på instagram har kanskje allerede sett dem, men da har dere mulighet til å få tatt enda en titt på dem her på bloggen. Gleder meg masse til å bruke de på skoleballet, selvom jeg er redd jeg kommer til å bli litt høy i de!

 

 
Betalte 499kr for skoene på Bianco.

Livet er faktisk veldig bra for tiden. Jeg skal snart oppleve noe jeg har ønsket utrolig lenge. Jeg gleder meg fryktelig til dette, og ikke minst til å dele det jeg skal med dere.

Verdens søteste boller

Fineste bollene ble pent plassert på teppet og fikk utdelt hver sin mandarinbit. Det er utrolig vanskelig å få fine bilder av Soline (siste bildet), tror det er pga. pelsen hennes, som står til alle kanter og gjør det umulig å få noe som helst fokusert.

- forresten, i dag kjøpte jeg verdens fineste sko!

Tumblr-addictDette er noen av bildene som har poppet opp på tumblr-dashen min de siste dagene. Det er virkelig ikke mulig å gå lei tumblr, får så utrolig mye inspirasjon herifra! Noen av dere vet kanskje at jeg har tumblr, og denne finner dere her. PS. legg gjerne igjen linken til din egen tumblr, så sjekker jeg deg ut!

Jeg har også en annen tumblr hvor jeg reblogger vintagebilder, er det noen som lurer på hva den er er det bare å spørre! 

Tilfeldige dager

Masse videoklipp fra forskjellige dager presset inn i en film på 1 minutt og 58 sekunder. Hva synes du?

(gjør deg selv en tjeneste, klikk på tannhjulet og velg HD!)

New in

Siden sist har jeg kjøpt meg to veldig fine vintage notatbøker med sommerfugler (søstrene grene), + en strømpebukse (29kr, bikbok). Elsker notatbøkene, de er skikkelig fine og jeg lurer på om jeg noen sinne faktisk kommer til å bruke dem, eller om de bare blir stående til pynt. Kanskje jeg skal bruke en som dagbok? 
I morgen starter jeg sent, så det blir deilig. I tillegg må jeg jobbe mer med en engelsk innlevering vi har. Men det går egentlig helt greit. Alt går egentlig helt greit for tiden, alt er ganske fint faktisk. 

SundayDet er søndag igjen og jeg er godt plassert i sofaen med en innlevering som helst skal være ferdig i dag. Har sovet lenge, og i en pause mellom jobbingen var jeg ute og tok litt bilder. Var ganske fint ute i dag egentlig.

Mønster

Julia, Eirin, Anette, Elise og jeg har startet noe som heter temafoto, og denne uken var temaet mønster. Under ser dere mitt bilde til temaet!Hva synes du?

fin torsdag

Ååh, det ble en veldig fin avslutning på denne torsdagen! Bestemte meg for å kose meg litt på kvelden, og istedenfor å ta med et glass brus og en sjokolade (som jeg vanligvis gjør) skjærte jeg opp gulrot og pære, og tok med et glass juice. Musikk, snacks, tumblr og peis. 110% utkobling.

//bildene er redigert kornete med vilje, det ble så mye mer stemning i de da.

17.01.2013

Har ikke hatt hverken pc eller kamera på et par dager, ettersom jeg har sovet hos pappa og glemte både kamera og pc hos mamma. Ganske dumt, for siden har jeg vært i Oslo, og der hadde jeg planer om å ta masse bilder. I dag har jeg faktisk vært flink å trene! Merkelig at det er så utrolig vanskelig å ta initiativet til å trene når man føler seg så mye bedre etterpå. Nå tøyer jeg også grensene mine (haha) og har meldt meg på trening 11.40 til lørdagen. Blir nok en utfordring å komme seg opp så tidlig! Jaja, nok om min hverdag, hva har du gjort i det siste? 

Caroline ~I stad var jeg og Caroline ute en tur, og hun stilte opp som modell. Hva synes du om bildene?

Ute på tur!

Bare en liten film jeg redigerte av Luna og Lady når vi var ute her om dagen.

Luna


I dag var jeg ute på tur med fineste Luna, det er altfor lenge siden sist gang! Luna klarte tilogmed å sitte rolig mens jeg tok bilder, flinkflink snupp.

Surrealisme

Julia, Anette, Eirin, Elise og jeg har startet noe som heter temafoto, og denne uken var temaet surrealisme.Hva synes du om mitt bilde?

Jag saknar dig mindre och mindre

Solan og SolineEn lite fotogen Soline og en veldig fotogen Solan!

01.01.2013

Så var det et nytt år allerede, da! Jeg hadde en superkoselig kveld i går, spiste middag hos en venninne før vi dro til en annen venninne. Der så vi på film, hørte på musikk, lo og hadde det kjempekoselig. Når klokken ble tolv gikk vi ut og så på fyrverkeri, før vi gikk inn igjen, pratet og koste oss.NYTTÅRSFORSETTER

♥ Tørre ting jeg ikke har turt tidligere
♥ Inspirere og bli inspirert
♥ Leve
♥ Ta vare på og hjelpe de rundt meg 
♥ Ikke bry meg om hva andre tenker
♥ Fotografere og utvikle meg innen foto 

hits