Follow on Bloglovin

januar 2014

Soft kitty, warm kitty, little ball of furNår det er kaldt i stallen elsker stallkattene å ligge og varme seg på hesteryggen. (Katten på bildene over er forresten så kosete og søt at jeg har lyst til å ta den med hjem fra stallen, hehe)

Close up

Jeg hadde med meg kameraet i stallen i dag og det blåste så mye at jeg ikke helt skjønner hvordan jeg overlevde.

Throwback thursday

Siden det er throwback thursday og greier så passer det ganske bra å tenke tilbake på den fantastiske turen jeg hadde til Sør-Afrika i mars i fjor. Bildene jeg har fremkalt fra turen dumpet ned i postkassa for noen dager siden, så når jeg får tid skal jeg sette inn bildene i album. 

Hva synes du om bildene?

new in

1 kjempegod genser (med kaniner!!) fra monki og et blomstrete skjørt fra h&m ble med meg hjem fra Oslo på lørdag.

1-2-3-4-5-6

 6 fine bilder fordi det er fredag og helg. 

Mirre og BirgitteDagene går så sinnsykt fort og jeg har veldig lite tid til å prioritere foto og blogging. Skal prøve å komme meg inn på medisinstudiet etter videregående, og det krever at jeg jobber mye resten av året + ut vg3. På søndag var jeg forresten og tok noen bilder av Birgitte og hesten hennes Mirre! 

Hva synes du?

10.01.2014

I dag har det vært sol og jeg har gått rundt med skikkelig vårfølelse haha. Endelig fredag, og i kveld skal jeg bare slappe av. Tidligere i dag var jeg hos ponnitrollet, og han er så søøøt. 


Hva skal du i dag?

Wherever you go, go with all your heart.Jeg har så lyst til å reise rundt over alt og ta bilder og oppleve ting. Noe av det beste jeg vet er virkelig å gå rundt på steder jeg ikke har vært før med kameraet rundt halsen.

Hvis du kunne valgt helt fritt, hva hadde du hatt du lyst til?

Video fra året som har gått

Har enkelt og greit satt sammen en liten video med klipp fra hele 2013. Dette året har vært fantastisk og jeg har gjort så utrolig mye morsomt. Sør-Afrika, Praha og Slottsfjell bare for å nevne noe! Tusen takk til alle som har vært med på å gjøre 2013 til et bra år.

Hva synes du om videoen?

hits