Follow on Bloglovin

februar 2013

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.

 De to sangene over har jeg hørt på om og om igjen de siste dagene - de er så fine! Jeg hører på musikk hele tiden, og jeg hører også på veeldig mye forskjellig. Det er fordi det er så mange sanger som er fine på forskjellige måter! Har du noen fine sanger?

26/02/2013

Den siste helgen i vinterferien var jeg på hytta, og det var kjempekoselig. Vi har gått tur, spist middag nede i "sentrum" og jeg kjørte opp hytteveien! (flink). I dag har jeg vært på senteret og kjøpt meg en ny bukse, og i morgen starter jeg sent på skolen. Herlig! Har du gjort noe spennende?

Fullmåne

 

Det er fullmåne ute, (ihvertfall nesten) og månen er kjempestor og veldig fin. Jeg har aldri tatt månebilder før, så i dag bestemte jeg meg for å dra med meg både stativ og stor linse ut på jordet. Har forresten masse bilder fra vinterferien til dere, må bare få redigert de litt. Hva synes du?

Oslo

I går var jeg i Oslo med bestemoren min og to av kusinene mine, og det var kjempekoselig. Vi tittet i små altmulig-butikker (det er så mange fine ting overalt, åhh), shoppet og var til og med på museum. Vi gikk også ned til Aker brygge, det var sol og jeg fikk skikkelig vårfølelse. En kjempefin dag!
 Floribus

Jeg og mamma kjøpte blomster i forrige uke, eller tulipaner for å være mer nøyaktig. Egentlig var det mamma som kjøpte de mens jeg satt i bilen. Men de er ganske fine da. Det er så mange der ute som er utrolig flinke til å ta bilder, og jeg har utrolig masse inspirasjon for tiden! Det er litt fint.

The love of a dog

Noen herlige bilder jeg fikk av Sophie og hunden min Luna. Åh, hunder er herlige, eller hva? I dag skal jeg forresten både trene og møte en gammel venn jeg ikke har sett på lenge, så det blir nok veldig koselig! 

Skog

Som sagt er jeg med i temafoto sammen med Eirin, Elise, Anette, Julia og Ingrid, og denne uken var temaet skog. Jeg endte opp med bildet dere ser nedenfor, som er av min finfine venn Sophie!

Hva synes du om bildet?

NostalgiÅhh, i går fant jeg en del gamle barnebøker som jeg ble sittende å bla i! Når jeg var mindre var jeg med i en Disney bokklubb for barn, og mamma leste alltid bøkene vi fikk høyt. De to på det øverste bildet var to av favorittene mine. I går, når jeg bladde i dem, kjente jeg til og med igjen mange av bildene! Jeg ble skikkelig nostalgisk og hadde mest lyst til å ta med meg begge bøkene under dyna og bli der et par år. Fine fine minner.

Vet det er mange som fikk disse bøkene, var du en av dem?

Simplicity

Jeg har selvfølgelig prestert å bli syk igjen, som en kjempekoselig start på vinterferien (..) Måtte dra hjem tidlig fra skolen, og har tilbragt de to siste timene under et pledd med varm saft og tacorester fra i går. Håper dette går fort over, hadde ikke planer om å ligge syk hele ferien!

Valentines day

I dag spiste jeg laksetaco for første gang på lenge, og det så kjempegodt! Tilberedes på akkurat samme måte som vanlig taco, men isteden for kjøttdeig bruker du laksefilet som du skjærer opp i terninger. Hadde planer om å krype under et pledd å spise is og se film etter middagen, men så hadde vi ikke is. Så Valentines Day 2013 feires i kosestolen med tumblr, blogglesing og kakao! Ikke det verste man kan gjøre på den siste torsdagen før vinterferien.

Og dere da, er dere alene i kveld?

More selfiesTok masse masse bilder til temaet i går, og det ble flere som jeg ikke brukte til temaet! Nå er det bare en uke igjen før vinterferien, og denne uken har vi ingen prøver! Åhh, herlig.

Smil

Søndag og klart for temafoto! (Haha, har blitt mange temafoto-innlegg på rad på bloggen nå!)

Temaet denne uken var smil, og under ser dere mitt bilde. De som vil kan lese mer om temafoto her. Besøk bloggene til Julia, Eirin, Anette, Elise og Ingrid for å se deres bilder.Hva synes du om bildet mitt denne uka?

Medlemmene i det nye temafoto

Her kommer en liten presentasjon av de nye medlemmene i temafoto!

Eirin
Jeg heter Eirin, er 16 år og bor i Asker. Jeg er 167,4cm høy og har en stor kjærlighet til foto.  Jeg elsker hester, snøkuler, rosa, baking, strikkegensere, lyse farger, krimserier (hoho, Elise) og matlaging.... Jeg går ikke på skolen akkurat nå, men skal begynne å ri. Så fotograferer jeg en del, går litt turer, lager mat og ser på krimserier (og bakeprogram).

 

Anette
Jeg er Anette, og kommer fra en øy som heter Askøy som er rett utenfor Bergen. Foto er en kjempe stor del av meg, og det er min måte å uttrykke meg på. Ellers liker jeg katter, forståelsesfulle mennesker, kunst generelt og matlaging.

 

Elise
Jeg heter da Elise Amanda, jeg er 16 år og bor i Larvik. Jeg går første året på medier og kommunikasjon. Er det noe jeg liker å gjøre så er det å ta bilder, danse ballett og så må det sies at jeg er veeeldig glad i krimserier! Bake, være med venner og slike vanlige ting er også noe jeg liker. 

 

Julia
Jeg er Julia, en 14-åring som ofte sees med kameraet hengende rundt halsen. Jeg bor i Asker, liker å bake og elsker å ta bilder. Skjorter, shorts, snøkuler og strikkegensere er fire ting på s som jeg er veldig glad i! 

 

Ingrid <-- Vårt nye medlem!!
Jeg heter Ingrid, er 16 år og bor i Elverum. Uten foto hadde jeg antagelig bare ligget i senga og stirret tomt i veggen! Jeg elsker å være med venner, finne på mye sprell og å være kreativ. Jeg ser noe i alt, og ideene mine kan være de sykeste... Eller særeste. Det kommer an på øyet som ser!

 

Thea
Så har vi meg også, da!  Jeg er fortsatt Thea, og kommer fra Akershus. Jeg er ganske spontan, om jeg får en ide skal den helst gjennomføres samme dag, om ikke samme time. Er litt for mye på tumblr og elsker mennesker som får meg til å smile. Tre ting jeg ikke klarer meg uten: mobilen min, musikk og foto.Nå gleder vi oss til å komme i gang!

Vårfølelse
Åh - sol, snø, nye knopper på trærne og helg, kan det bli bedre? Jeg har skikkelig vårfølelse og gleder meg til varmere dager hvor jeg kan gå ut av huset uten å fryse! Tok forresten noen selvportrett i dag, noen som vil se?

På denne tiden i fjorBildene over ble tatt på denne tiden i fjor. I februar for et år siden hadde jeg nesten akkurat fått kameraet mitt, jeg kunne fortsatt ikke så mange innstillinger men prøvde meg frem hele tiden.  
Bildene over er tatt nå nylig. På et år har jeg lært så utrolig mye, selvom det alikevel er så mye jeg ikke aner hva er. For et år siden tok jeg veldig lite portrettbilder, og de fleste bildene jeg tok hadde lite dybde. Jeg føler ihvertfall dette har bedret seg litt. 

Hva synes dere, har jeg forbedret meg noe? 

Deksel fra caseapp!

For litt siden dumpet dette iphonedekselet fra caseapp ned i postkassen min. Jeg elsker det, spesielt fordi jeg har bestemt akkurat hvordan det skal se ut og ingen har likt deksel som meg! Elsker resultatet, hadde aldri trodd kvaliteten på dekselet ville være bra. Tror forresten denne uken blir bra, har mye mindre skolearbeid og masse tid til både foto og bloggen.

 

Har du noen gang bestilt deksel fra caseapp?

 


I samarbeid med caseapp.no

Nattsyn

Natt til i dag var jeg ute en liten tur for å ta litt stjernebilder. De fleste stjernebildene ble dårlige, jeg var kald og utålmodig og hastet og fikk ikke innstillingene jeg ønsket. Prøvde også ut noen andre greier, som dere kan se på bildene over. Det var like mørkt ute som på bildene, så det var litt skummelt, haha. Håpet egentlig på å få med noen dyr på bildene, men det ble det ikke. 

hits