Follow on Bloglovin

februar 2014

Litt hverdags(ferie)magi

Utsikten fra hytta på Sjusjøen = nydelig, herregud jeg tok så mange bilder i løpet av de tre dagene vi var der at jeg ikke vet hvor jeg skal starte å redigere. Det er såå fint der oppe!Film fra hytteturen

Jeg var jo som sagt på hyttetur fra søndag til tirsdag, og filmet en del slik at jeg kunne få laget en film. Åå, var en kjempekoselig hyttetur som må gjentas en gang!

Hva synes du om videoen?

Hyttekos

Fra søndag til tirsdag var jeg på hyttetur med to venninner (Mari og Caroline) på Sjusjøen, og det var kjempekoselig! Kom opp til tåke på søndagen, men de to neste dagene hadde vi utrolig fint vær. Vi har stått nesten tre mil på ski, blitt litt solbrente og fått gnagsår på bena. I tillegg har vi spist flere kilo potetgull og drukket så mye pepsi max at det nesten er litt skummelt. Utrolig hvor mye pepsi tre jenter kan drikke i løpet av tre dager.. Har både film og masse bilder jeg skal legge ut, må bare få redigert alt sammen! 

Har dere hatt en fin vinterferie så langt?

Det er noe med utsiden på en hest som gjør godt på innsiden av et menneske

Disse bildene av meg og Draumur ble tatt av Mari på lørdag, når hun var med meg i stallen. Draumur er blitt litt tjukk, men vi prøver så godt vi kan å trimme bort litt fett, haha.

Og - surprise surprise til dere som ikke vet det enda - jeg har klipt meg kort. Ble ikke kvitt krøllene, men det er jeg bare glad for. Nå er håret både mykt og kort, det er ihvertfall perfekt når man er i stallen.Og dere - se hva jeg og Draumur kan! ↓

"The world is a book and those who do not travel read only one page"

alcyere:
Loch Hourn (by Walter Bendix Schönflies)


nature/vintage blog

uncoverinq:
(by Yura Kuznetsov)

riverofbones:
vintage & models ❂

wishuponaflame:
wild touch

Ny uke - nye muligheter, er det ikke det de sier? Starter denne uka med litt mandags-inspirasjon før jeg må sette meg ned og lese til prøven jeg har i morgen. (Alle bildene er hentet fra min tumblr og den finner du her)

Så ble det plutselig vinter igjenNå snør det skikkelig mye ute igjen, og jeg klager ikke, for snø er fiint. Savner selvfølgelig sommeren litt, men det er ikke så alt for lenge til våren nå (får vi håpe).

Jeg har forresten valgt fag for vg3 nå, og neste år så kommer jeg til å drukne i både kjemi 2, matte S2 og fysikk 1. Satser for fullt på å komme inn på medisinstudiet - heia meg! Tenk at det bare er litt over ett år til jeg er ferdig på vgs da, det er skikkelig rart og tenke på. Er heller ikke (altfor) lenge til jeg er atten og myndig (ok det er 302 dager til lol), og det er enda rarere å tenke på. Hvis karaktersnittet blir bra og ting går som jeg vil drar jeg muligens et år på folkehøyskole, enten på en fotolinje eller en reiselinje. Hvis ikke tar jeg et halvt friår hvor jeg kan jobbe som frivillig i et annet land, det hadde vært både spennende og morsomt. Det eneste jeg er 100% sikker på er at jeg kommer til å være ganske skolelei når vg3 er over!

Har du noen planer etter videregående?

Minimalistisk

Nå er jeg akkurat ferdig med å sette inn nytt design på bloggen, synes det var på tide med litt forandringer. 

Hva synes du om det nye designet?

mix of water and ice

siden sist har nesten all den fine puddersnøen blitt forvandlet til slaps. har dere fortsatt snø?

hits