Follow on Bloglovin

mars 2013

Sibuya Safari

I går var vi i Sibuya Safaripark, en gigantisk park med masse ville dyr - ææ! Vi var heldige og så både neshorn, elefant og løve, som var uvanlig å få øye på i parken. (Elefanten kom mot oss og viftet med ørene så vi måtte kjøre avgårde med en gang, haha.. Var skummelt, jeg gjemte meg i bilen mens jeg stakk kameraet ut av vinduet og holdt lukkeren inne i håp om å få et bra bilde av at den kom mot oss  

..Men det ble mest trær og elefantben og sånt, haha.. Vi så og mange andre dyr, var kjempemorsomt! :-)
Nyala 

↑ Impala 
↑ Neshorn 


Impala 
↑ 
Cheetah 
Når jeg så denne trodde jeg seriøst jeg skulle tisse på meg. 


Blesbukk 


↑ Løveee Details

Mens vi gikk på tur i går så vi mange spennende ting, blandt annet hodeskallen over og også et skilpadde-skall! I tillegg fant jeg to piggsvin-pigger, piggene til piggsvinene her nede er svære, ca. 10cm lange og kun litt tynnere enn en blyant. Ville ikke tråkket på en sånn en for å si det slik! 

Jeg har det herlig her nede, hihi.

Ut i bushen

Ja, da er den første hele dagen nesten over her nede i Sør-Afrika, og i dag har vi gått MYE! Mamma og samboeren har planer om å få skutt et dyr her nede (noe jeg ikke akkurat er overbegeistret for om man kan si det slik), og vi andre ble med for å se etter dyr. Vi så veldig mange forskjellige dyr, blandt annet vortesvin, gnu, kudu, antilope, impala, gresshopper, ørn og masse mer. På vei hjem i skumringen så vi også sebra (!!) men siden det var mørkt og vi kjørte bil fikk jeg ingen bilder. Selv om jeg hadde med meg 70-300 linsa mi ble det ingen blinkskudd av dyrene, de var som regel veeeeldig langt unna, ofte på andre siden av daler (derfor så dårlig kvalitet..). I morgen skal vi titte litt i et annet område og jeg hååper det blir noen fine bilder av en zebra-flokk eller giraffer (<33) 

Æhh, det jeg liker med dette stedet er at alle dyrene er ville, det er ikke noe safari-park! Det er litt dumt også da, dyrene stikker med èn gang de ser oss :(Jeg får desverre ikke lagt ut filmen fra i går selv om den er redigert og egentlig helt klar, nettet her nede er nemlig ikke sånn super-raskt og en film på 2 minutter tar over tre timer og laste opp... 

Endelig fremme

Hei dere! Åh, akkurat nå så har jeg det bare helt fantastisk. Jeg er jo da som sagt i Sør-Afrika, og jeg skal blogge så ofte jeg kan om det jeg opplever her nede! Jeg skal og prøve å forklare det slik at dere kan "være med" på eventyret.
 

Akkurat nå så har sola har gått ned, gresshoppene synger og jeg sitter her helt full av nye inntrykk som jeg prøver å fordøye. Vi bor på Greys Gift Lodge, over 3 timer ut i ødemarka, og jeg har nesten ikke ord en gang. Det er så vakkert her! På lodgen har jeg fått mitt eget rom, som består av stor stue med to senger, peis, veranda med badekar og utsikt til solnedgangen, tv, pult, og det fineste badet jeg noen sinne har sett. Dusjen er større enn to badekar, og det er utrolig flott innredet!
 

Jeg reiste i går (torsdag) og det har vært veldig lange timer med fly og lite søvn. Men nå er jeg endelig her.
 Først dro vi til Gardermoen, og her tok det ekstremt lang tid å sjekke inn (..) Turen gikk videre til Zürich, og vi hadde fryktelig dårlig tid siden vi måtte rekke vårt neste fly. (Flyet fra Gardermoen var nemlig litt forsinket). Vi kjørte en råkul t-bane:
 Og så var vi ombord på et stort fly som vi skulle tilbringe de neste 10 timene i. Jeg sov ikke mye, men fikk sett en fin film (Life of Pi). Middagen vi fikk på flyet var faktisk overraskende god, og det samme med frokosten. Så landet vi i Johannesburg. Her tok jeg desverre nesten ingen bilder, grunnet mye surring på flyplassen og fordi det er ganske mye kriminalitet her. (Tenk om kameraet mitt hadde blitt stjelt..)
 

Men så, etter en kort (2 timer) flytur fra Johannesburg til Port Elizabeth satte jeg mine første skritt på det afrikanske kontinentet!
 

Her var det palmer, sol og varme. (HERLIG.) Vi drakk en cola før vi ble hentet og kjørt til Lodgen som jeg nå befinner meg på.
 Noe av det jeg reagerte på  var de store forskjellene mellom fattige og rike. En gutt gikk blandt annet mellom bilene midt i byen og spurte etter penger. Andre steder var det rikmansstrøk.

Så bar det videre mot lodgen, og bildene jeg tok på veien kan dere se under her:
 

Se så fiiiint!

I morgen kommer jeg og til å legge ut en video av de første dagene! 

4 days4 dager til avreise - åh, jeg gleder meg!! Har startet å pakke, og har til og med kjøpt inn to engangskameraer. Skal selvfølgelig ha med speilrefleksen, men engangskamera gir så utrolig kule effekter at jeg måtte kjøpe to av de og. Og som sagt skal jeg ha med pc nedover, så veldig sannsynlig jeg både legger ut bilder og film! Har du planer om å følge bloggen min mens jeg er i Afrika?

14.03.2013I dag hadde vi aktivitetsdag, selv om vi ikke har i så veldig mye aktivitet! Jeg og noen venninner valgte nemlig "lek på skolen", noe som innebar at vi kunne starte sent, spille kort og spise kake. Avslappende torsdag med andre ord! Hvordan har dagen deres vært?

Svar på spørsmålsrunden

Joda, her er svarene fra spørsmålsrunden! Ser du til slutten får du vite noe spennende :))

11.03.2013

Hei dere! Nå er det bare 10 dager igjen til jeg starter påskeferien (litt på forskudd!!) og jeg skal som sagt reise bort. Hva jeg skal får du vite i videoen hvor jeg svarer på spørsmålsrunden. (Kommer i morgen!)

Usynlighet

Sammen med Anette, Elise, Eirin, Julia og Ingrid har jeg startet temafoto, og hver uke publiseres et nytt bilde. Denne uken var temaet "usynlighet", og dette er mitt bilde.Meningen bak bildet er at man alltid har flere sider, men det er bare en man viser.
Hva synes dere? 

Finfinfinfin lørdag

I dag dro jeg og to venninner (her og her) på en spontan tur til Oslo. Alle fikk svidd av en del penger, og også en del kalorier. Vi gikk nemlig rundt i omtrent en og en halv time og lette etter en passende cafè. Alt var enten for dyrt, lite, kjedelig eller vanlig. Til slutt endte vi opp på Burger King (.....), og det ble ikke noe av vårt koselige cafèbesøk..
Haha, vi som hadde planlagt å ta masse bilder, drikke kakao og se på menneskene rundt oss!

Har ihvertfall vært en kjempefin dag! Fortell litt om din dag, hvordan var den? 

Endelig fredagHerlig med helg, eller hva? I går var jeg hos en venninne, vi laget cupcakes og leste fotoblader (omg). Nå har jeg bare enda mer lyst på photoshop! Forresten har jeg fått nytt deksel, det kan dere se på bildet over. Om ti minutter skal jeg avgårde til samme venninne som jeg var hos i går. Jentekveld med gjengen, blir nok helt sikkert veldig koselig!

Og dere da, skal dere noe i kveld?Dere kan fortsatt stille spørsmål til spørsmålsrunden her, får jeg nok spørsmål blir det video! 

Polyvore

Longing for summer

London boysA day in LA

Out shopping

 

I det siste har jeg blitt helt hektet på polyvore, hvor man kan sette sammen alle slags antrekk og hente masse inspirasjon! Over ser dere noen av de siste antrekkene jeg har laget, og om dere vil kan dere følge meg her.


Det er fortsatt mulig å stille spørsmål til spørsmålsrunden her!

SpørsmålsrundeSiden det er en god stund siden nå tenkte jeg å starte en spørsmålsrunde, kommer det inn nok spørsmål svarer jeg kanskje på video! Spør om hva som helst.

Noe du lurer på?

Memory jarHer om dagen fikk jeg endelig somlet meg til å lage en Memory Jar! Det er ganske basic, du kjøper en tom glasskrukke, dekorerer den slik du vil og gjennom året skriver du ned fine minner. På nyttårsaften skal du åpne alle lappene igjen, og lese gjennom alt du har gjort i året som har gått. 

Who are you, really?Synes diktet over er skikkelig fint. Hva med deg?

MusikkSammen med Elise, Eirin, Anette, Julia og Ingrid har jeg startet noe som heter temafoto, og det går ut på at hver uke trekker vi et tema. På søndagen skal vi poste bildet vi har tatt. Over ser dere mitt bilde, og haha, denne uka gikk det ikke så veldig bra. Bildet ble bare helt "plain", og ikke slik som jeg hadde tenkt meg at det skulle bli i det hele tatt. Menmen. Hva synes du?

Would you wear this?

Would you wear this?

 

Hva synes dere om at jeg innimellom poster litt andre ting enn foto, som for eksempel dette?

Ville du gått i klærne over? 

Februar
Februar er over og vi er allerede inne i mars. Tiden går så utrolig fort! Jeg tror februar har vært en fin måned, jeg har ikke tatt så alt for mange bilder, og de bildene jeg har tatt har vært ganske "enkle". Gleder meg til mange dager med sol fremover nå, og i påsken skal jeg reise så langt som jeg aldri har reist før og oppleve noe jeg aldri har opplevd før!

Hvordan var februar for din del?

hits