Follow on Bloglovin

mars 2014

Time outDet er så utrolig deilig å kunne reise til han på øverste bildet nesten hver dag. Et par timer borte fra alt som heter skole, virkelighet og stress er i hvertfall noe jeg trenger for å kunne fungere i hverdagen, haha! Vi tok det helt hakuna matata i dag, med leietur i strålende vårvær. Ingenting er bedre enn å gå utenfor stier i skogen med en prustende hest bak seg. Ååh <3

vinter / vår / vinter / vår

Disse bildene ble tatt for et par dager siden, da det var sol og varmt ute. Nå ligger det snø på bakken (æsj), men vi får håpe det smelter fort!

Ellers: I dag har jeg hatt fri, og før klokka to hadde jeg både vært en tur på Strømmen Storsenter og i stallen! Herliig. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og se på et par episoder av The Vampire Diaries.

Hva skal du i kveld?

Wreck this journal

Her er noen av sidene jeg har fullført i min Wreck this journal, elsker denne boka! For litt siden var jeg i Oslo og kjøpte med meg boka Mess fra samme forfatter (Keri Smith), og i Mess skal du også ødelegge, søle og lage ting. Er kjempemorsomt og inspirerende, så anbefaler alle som mangler litt kreativitet (men fortsatt vil lage noe) å kjøpe en av disse bøkene!

Har du Wreck this journal?

100 dager igjen

Det er så mye lettere å stå opp når sola skinner og gradestokken viser plussgrader. Det er plutselig koselig å bruke fem minutter ekstra på å gå fra bussen, bare fordi man slipper stivfrosne fingre og tær. (Jeg fryser alltid så mye på vinteren haha)
Åå, jeg elsker våren og jeg elsker at det bare er 100 dager igjen til sommerferie! (Men jeg hater at jeg har historieprøve i to kapitler på fredag). 

"we are all books because we have spines and stories to tell"

south-england:
Single Pine Tree »» Thomas Hanks
purchase | website | facebook


//kasumi

Tiger in White by Bridgena Barnard on 500px
//gigja einarsdottir

hellanne:
canada #16 (by níls)

Tid for mandagsinspirasjon igjen. Jeg er helt blomkål i hodet etter slemme øvingsoppgaver til en matteprøve vi har på onsdag. Men ute er det vår, sol, hestehov og plussgrader, så denne uka blir fiiin!

throwbackthursday - praha

Det er torsdag og ute er det like nitrist som det var i går. Etter at jeg kom hjem fra en kjempekoselig tur med bestemor og mamma på senteret ble jeg sittende og bla igjennom bildene på telefonen min, og så kom jeg over disse fra Praha! Tror ikke jeg har delt dem med dere før, og ingen av dem er lagt ut på instagram heller.

Åå, Praha <3

grey - a neutral tone in-between black and white, that has no hue and reflects only a little light

Det er skikkelig grått ute, sånn ordentlig grått-grått. Det er så grått at jeg nesten ikke har tatt noen bilder med telefonen en gang, fordi det enten regner, er kaldt eller kjempetåkete. Tror det er flere uker siden jeg har sett sola. Åå jeg vil bare ha fine solnedganger, fri fra skolen og vårfølelse.


//arkivbilde

Hallo, vi er i mars, nå synes jeg at det enten kan
1. Bli varmere i lufta slik at man kan gå i mindre klær, og finne hestehov (<33) i veikanten.
2. Bli sommer med en gang

hits