Follow on Bloglovin

april 2013

Gåsunger+hestehov

Fintfintfint! Vårfølelse, korte dager, masse inspirasjon. Jeg har det fint.

Hvordan har du det?

Sårbart

Jeg er med i temafoto sammen med Ingrid, Anette, Eirin, Elise og Julia, og denne uken var temaet sårbart. Jeg hadde ideen klar, men så viste det seg at jeg og Ingrid hadde heeelt samme ide, haha.. Derfor måtte jeg finne på en ny ide, og jeg kom frem til dette:Jeg forbinder sårbarhet med ord som aldri ble sagt.

På turI dag har jeg vært på tur i skogen, og det var kjempekoselig (bortsett fra at jeg hadde vondt i magen, føltes seriøst ut som om noen gravde rundt inni der med øks). Det var sol og fiiint. 

Hva har dere gjort i dag da?

Triksetrening


Rett etter at jeg kom hjem fra skolen i dag stakk jeg ut en liten tur med Luna for å trene litt. Hun er bajas til tusen og trenger litt disiplin, haha. Luna er utrolig lettlært, så i dag fikk vi lært noen nye triks pluss øvd litt lydighet!

Wreck this journal

Endeliiiig har jeg fått min "Wreck this Journal" i posten! 

Har du hørt om Wreck this Journal før?

New inForrige uke var vi i Oslo med klassen og jeg fikk med meg en tskjorte (monki) og en studded shorts (h&m) hjem! Nååå må det snart bli sommer.

Her heart was a secret garden and the walls were very highHva synes du?

Fantasi

Jeg er med i temafoto sammen med Anette, Eirin, Elise, Ingrid og Julia, og denne ukas temafoto ble fantasi.Første gang jeg har prøvd meg på levitasjonsbilder, hva synes dere?

Lengter alleredeNåå har det begynt å snø masse igjen og jeg vil egentlig tilbake til Sør-Afrika. Åhh det var så fiint!

Tid for forandring!

Åhh, jeg begynte å bli litt lei av det gamle designet mitt nå, så jeg satte meg like så godt ned og lagde et nytt! Haha, egentlig burde jeg vel kanskje prioritert tiden min litt bedre men jeg er sånn at når jeg først starter på et nytt design måå jeg fullføre det!

(Legg merke til pila i høyre hjørne, klikker du på den kommer du til toppen.
Hvis du klikker på "explore" øverst i sidebaren får du frem en meny!)

Hva synes du?

Pipip

Fant ut at jeg hadde glemt å publisere dette innlegget! Alle bildene er tatt fra terrassen på Greys Gift Lodge, og seee på de søte fuglene!

Første videoen fra Sør-Afrika!

Hurra - endelig fikk jeg somlet meg til å laste opp den første videoen fra ferien! Her hjemme tok det kun tre minutter å laste den opp på youtube - i Sør-Afrika var nettet så tregt at det ville tatt tre timer, haha... 

 

RedSom dere sikkert vet jeg er med i temafoto sammen med Julia, Anette, Elise, Eirin og Ingrid. Temafoto denne uken var red (rød) og over ser dere da mitt bilde. Haha, det er vel kanskje litt mer oransje enn rød, men jeg elsker ihvertfall solnedganger!

Hva synes du?

On top of Africa

Når vi var strandet i Johannesburg dro vi like så godt på sightseeing, og det ga faktisk veldig inntrykk. Det er veldig mye kriminalitet i byen, og når vi kjørte igjennom "downtown", selve sentrum av byen, var det som å komme 40 år tilbake i tid. Ingenting er blitt tatt vare på eller vedlikeholt siden det ble bygget, litt trist å se at alt bare "forfaller" sånn.

Vi var også "On top of Africa", i en 50-etasjes høy bygning med utsikt over hele Johannesburg.

Back to normalNå er jeg tilbake i Norge og på skolebenken. Jeg har noen prøver jeg må ta igjen, så nå sitter jeg med nesa langt nedi naturfagsboka, buhu. Innimellom (litt for ofte) tar jeg pauser og redigerer litt bilder fra turen, og over her ser dere ett av dem. Bildet er av den skumle elefanten som kom mot oss på safarien! Men den var litt fin også da, synes dere ikke?

Plutselig ble ferien lenger

Jaja, ting går aldri som planlagt når man reiser! Egentlig skulle jeg vært hjemme nå, men flyet som søndag skulle kjøre oss hjem ble kansellert, og dermed rakk vi heller ikke de andre flyene vi skulle bytte til.. Vi måtte sjekke inn på et hotell nede ved den første flyplassen, og dagen etter fikk vi fly opp til Johannesburg. Her var alle fly hjemover fulle, og vi fikk ikke plasser før i dag! Vi sjekket da inn på Petras Guesthouse (koselig sted) hvor vi har sovet i natt. Litt skummelt, på vei hit hadde alle husene høye gjerder med enten strøm eller piggtråd på toppen. Er ganske mye kriminalitet her for å si det sånn!


Nesten alle hus på St. Francis bay hadde slikt tak, også hotellet vi bodde på! Når vi kom frem til Petras Guesthouse viste det seg at de hadde akkurat samme tak over baren, haha.

Her kan du - om du er flink til å forestille deg - se en afrikansk solnedgang. (Legg til to giraffer og se bort ifra ledningen og hustaket.)

Men i dag setter jeg nesa hjemover, nå er det nattfly og ett flybytte før jeg sitter på Gardermoen.

St. Francis Bay


 

Fra 27. til 30. mars overnattet vi på Sandals Guest House på St. Francis Bay. Nettet der var så dårlig at jeg ikke fikk blogget, men over kan dere se hva dagene gikk med på! Den 28. var det strålende sol og vi stakk ned til stranda hvor vi lå og stekte hele dagen. Den 29. var det dårlig vær, men vi tok en liten tur ned på stranda alikevel og bølgene var kjempestore! Var såvidt jeg og kameraet ikke ble gjennomvåte av bølgene, haha...

 

Dere som følger meg på instagram (@cupcakestars) har kanskje fått med dere at ferien ble litt annerledes enn planlagt, så nå sitter vi på et gjestehus i Johannesburg. (Vi skulle egentlig vært hjemme.) Her er det kjempefint, og bilder kommer i morgen!

hits