Follow on Bloglovin

april 2014

Vel fremme på Island

Skrevet 29.01.2014

Første kvelden på Island er overstått, og det er kjempefint her. I går landet flyet vårt ca. 1600, og deretter tok vi buss til Vandrerhjemmet hvor vi skal sove på resten av turen. Der litt leirskole-aktig her, med felles dusjer og doer, og på rommene er det kun køyesenger og et skrivebord. Etter å ha satt fra oss ting så laget vi middag. Vandrerhjemmet har felles kjøkken, og på hele Vandrerhjemmet har de èn ovn, haha! Vi fikk heldigvis stekt en pizza, og etter mat dro vi til et badeanlegg og badet. Hadde det kjempegøy, men er ganske sliten!Gleder oss til onsdagen, da skal vi nemlig besøke både Thingvellir og Gullfoss pluss mer. 

Dette innlegget ble postet ganske sent, men det er litt tidsforskjell ettersom vi ligger to timer før dere hjemme i Norge!

Klar til avreiseÆæ, nå er det nøyaktig 15 timer til jeg ankommer Gardermoen, og videre går turen til Island! Kamerautstyret + pc er pakket og håndbagasjen er akkurat en halv kilo under grensa. Nå er jeg klar!

MosebunnKreativ overskrift - eller hva? Bildene er fra påskeferien, nærmere bestemt fra hytta mi. Hva synes du?

Spring fever

I dag har det vært helt nydelig vær, og jeg har gått i shorts(!!) for første gang i år. Det var ikke kaldt en gang, men skikkelig deilig.  Vi var ute hele geofagstimen og jobbet med et prosjekt, og med så fint vær var det skikkelig koselig. Sola skinte, vi spiste lunch ute og på vei tilbake kjøpe vi solo. Åå finfinfin dag.

Hvordan har dagen din vært?

Wild at heart

Noen klipp fra et par fine dager sammen med Draumur. Finnes ikke noe bedre enn å surre rundt med han i skogen når sola skinner og det er ferie!

PåskekosSol, litt mye vind og kjempegod kake beskriver gårsdagen ganske bra. Var en tur i Oslo med bestemoren min og vi surret rundt, så på fine ting, og spiste kake. Jeg spiste verdens beste blåbærkake (<33)! I dag reiser jeg på hytta for å slappe av et par dager, det blir koos. Hva skal du videre i påsken?

Mitt beste reiseminne


Sør-Afrika, safari, turer i bushen, se ville dyr gjennom kikkerten - trenger jeg si mer? Mitt beste reiseminne er garantert Sør-Afrikaturen som jeg var på for litt over et år siden.

Jeg er med i konkurransen om en GHD rettetang i pastell farge til en verdi på 1699,- og et sett med tørrshampoo, saltvannspray og varmebeskyttende spray fra Bangerhead, i samarbeid med CupoNation. Konkurransen finner du på supermarie.net!

Litt tips på en grå tirsdag

Er du litt som meg - en av de som egentlig har lyst til å skrive dagbok men ikke klarer? Under finner du 15 ideer til ting du kan fylle dagboka di med! I det siste har jeg fått skikkelig mye inspirasjon til ting å gjøre, nå gjelder det bare å finne tiden til å gjøre dem.   

1. Gå en tur, tegn eller lag en liste av ting du finner
2. Fin et dikt du liker. Skriv ned diktet og lim det inn i dagboka di
3. Lim en konvolutt inn i dagboken din, fyll den med små ting du finner
4. Finn en ny artist og skriv litt om hvorfor du liker artisten
5. Finn et bilde av noen du ikke kjenner, skriv et par setninger om dem

6. Lag et kart og skriv inn alle stedene du har vært i løpet av en dag
7. Skriv ned en overhørt samtale
8. Besøk en malingsbutikk og ta med deg vareprøver av alle favorittfargene dine
9. Skriv et brev til noen du beundrer
10. Fyll en hel side i dagboka di med sirkler. Fargelegg11.  Tegn et kart over favorittstedene dine der du bor, gi det til noen du liker
12. Ha en tv-internett-mobilfri dag. Skriv om dagen din 
13. Lim inn et bilde av deg selv som barn i dagboka
14. Skriv et hemmelig dagbokinnlegg, klipp det opp i biter og lim det inn igjen hulter til bulter
15. Samle sammen noen flate ting du finner, (blomster, blader) og lim dem inn i dagboka di

Alle tipsene er hentet fra hjemmesiden til Keri Smith, og du kan se hele lista med ideer her.

Skilpaddefeber

Jeg har sett på dette armbåndet såå lenge, og i dag fant jeg det til 30%. Nølte ikke akkurat så veldig lenge med å kjøpe det (haha). Noen ganger ser det lyseblått ut og andre ganger ser det mørkeblått ut og jeg liker det så mye at det nesten er litt flaut..

Fotoshoot med våryr ponniLitt hestespam på en søndag!

Iceland 2014

Jeg tror mars varte i sånn ca. 3 minutter, for nå er det plutselig april og 25 dager til jeg reiser til Island!

//alle bildene er linket og lånt herfra

hits