Follow on Bloglovin

mai 2013

Hest, hest, hest

Litt hestespam på bloggen nå, men sånn blir det når jeg har med meg kameraet, haha. Og så synes jeg hester som den på bildet over er sååå fine, så det ble ekstra mange denne gangen.
Hvilket bilde likte du best?

Tattoo inspiration


Åhh, jeg har kanskje ikke fortalt dere hvor fint jeg synes tatoveringer er? Men det er så fint! Jeg tør jo ikke ta det, ihvertfall ikke enda, men her om dagen kom jeg over en side (her) som selger fake tatoveringer - og flere av dem koster kun 29kr.(!!!) Og det beste er at de er såå fine (pluss at det er fri frakt)! Tatovering nummer to på bildet over er blant annet derfra. Blir nok flere tatoveringer derfra på meg før Slottsfjell i sommer, haha.

Liker du tatoveringer?

PerspectiveI dag var jeg så trøtt at jeg nesten ikke klarte å stå opp, men jeg kom meg på skolen likevel. åhh, gleder meg til sommerferie! 

Prague

Om 52 dager befinner jeg meg i Praha og er klar for en uke med masse foto, shopping, severdigheter og forhåpentligvis sol. Jeg gleder meg masse, dette blir en herlig sommer!

Martine og Sharo


Hva synes du om bildene? 

Horses

Jeg var i stallen på fredag og tok bilder av kusina mi og Sharo, hesten hun rir. Vil dere se?

Drømmefanger

Forrige ukes tema i temafoto (som jeg er med i sammen med Julia, Anette, Ingrid, Eirin og Elise) var drømmefanger, og under ser dere mitt bilde. (Inspirert av ginack)

En drømmefanger er vel på en måte et sted hvor onde drømmer fanges opp, oog det var vel litt av tanken bak bildet, haha..

Jeg er ikke så veldig fornøyd med mitt bilde denne uka, haha.. Første gang jeg prøver scanography btw! Hva synes dere?

Mine søte små

Jeg tror aldri jeg har presentert marsvina mine ordentlig her inne før, så daa er det vel kanskje på tide?

Dette () er Solan. Han er en herlig marsvingutt (kastrert) på snart fire år, og jeg har hatt han helt siden han var seks uker gammel. Han oppfører seg akkurat som Solan i Flåklypa, han vil gjerne undersøke alt og elsker å løpe rundt. Han er skikkelig energisk og prater masse.

Dette (↓) er Soline. Soline er en supersøt, beskjeden jente på to og et halvt år, og det tok lang tid før hun ble tillitsfull! Hun er skeptisk og småredd til nye mennesker, men når hun først er trygg viser hun en superherlig personlighet. Og så er hun kjempemyk (<33).Har du dyr?

19.05.2013
Min søndag: Sol, varme, is, venner, musikk 

VårfølelseForrige uke var vi i Oslo med klassen, og det var kjempefint vær! Var sol og varmt, så jeg gikk i shorts og hadde skikkelig vårfølelse. Herliiig!

Hipp hipp hurra
Jeg hadde en kjempefin 17.mai med venninner, tivoli, grilling og sol! Første delen av dagen var jeg i Lillestrøm med Helene, Ida og Caroline. Senere dro vi hjem til Helene med flere andre og grillet. Utover kvelden var vi en tur på tivoli før vi så film og koste oss. Har du hatt en fin 17.mai?

S.p.r.i.n.gJeg har prøvd en ny redigering, ooog jeg liker egentlig lillaskjæret ganske godt. Men hva synes du?

Hvilken redigering likte du best?Driver og leker meg litt i Photoshop og vil høre deres meninger! Hvilken redigering likte du best, den til høyre eller den til venstre? 

 

Flere klipp fra Sør Afrika

Haha, jeg trodde jeg hadde publisert denne videoen, men så hadde jeg ikke gjort det likevel! Dette er litt flere klipp fra ferien min i Sør-Afrika, som mange har spurt etter. 

Hva synes du?

13th of may 2013


Æsjjjj jeg har så utrolig mange bilder jeg vil ta, men bildene blir aldri slik jeg ser for meg. Det er så mange flinke der ute som tar fantastiske bilder og i tilegg redigerer dem helt utrolig, og jeg vil så gjerne ta like fine. Hvordan i all verden får de til å ta så fantastiske bilder? 

På onsdag blir jeg forresten trukket opp til eksamen, be for at jeg ikke skal komme opp! årrrh. 

Detaljer

Denne ukens tema var detaljer, og over ser dere mitt bilde! For å se de andre bildene fra temafoto, klikk deg inn på bloggene til Julia, Eirin, Elise, Ingrid og Anette.

Visste du at firfisler har klør?

09.05.2013Over ser dere bildene jeg tok i går, når jeg hjalp til med vedstabling. Jeg har forresten fått Photoshop (wihu) men foreløpig skjønner jeg ikke så altfor mye. Det kommer seg vel. 

NærbildeJeg er med i temafoto med Elise, Julia, Eirin, Anette og Ingrid, og hver søndag skal vi legge ut et bilde av hvordan vi har tolket ukens tema. Forrige uke var temaet "nærbilde", men mitt bilde kommer litt sent.

Hva synes dere?

Mountain sound


I dag tidlig skinte sola og jeg gikk i shorts, men nå regner det. Jeg har fremkalt engangskamera-bildene fra Sør-Afrika og det var bare noen få som ble fine. Av en eller annen merkelig grunn har jeg også veldig lyst til å dra på fjelltur. Nå er det langhelg, herlig.

Hvordan har din uke vært?

Festivalsommer

Hurra, nå har jeg endelig fått skaffet biletter til Slottsfjell! Skal dit på fredagen og gleder meg masse til å se blant annet Imagine Dragons (♥)!


♥ Skal du på festival til sommeren?

And she ran out in the woodsFlinke Caroline stilte opp som modell! Hva synes dere?

Fotoshoot med Caroline

I går var jeg en kort tur ute med Caroline og vi hadde en morsom fotoshoot i skogen! Noen som vil se bilder fra shooten?

hits