Follow on Bloglovin

mai 2014

5 ting å gjøre sommeren 2014

backpacking
1 - Overnattingstur i skogen med et par gode venninner

/
2 - En hel dag ved sjøen

grunge ✘ bambi
3 - Stå på rulleskøyter med noen gode venner

One of the best things on earth to do, climb trees. You don't see many people at my moms age doing it, but she does! :)
4 - Klatre opp i et tre (gjerne med en venn), ta med noe mat og ha en mini-piknik

 
5 - Festivaler!

27/5

I dag har jeg gått på tur i skogen igjen og over kan dere se et bilde fra Island. Det er kun 24(!!!) dager til sommerferie, og jeg tror denne sommeren kommer til å bli så braa!

Hva skal dere i sommer?

Happy sunday

Frem til nå har jeg hatt en skikkelig fin søndag! Mari, Kristin og jeg dro ut på skogstur i ett-tiden, og var ute i tre timer. Det regnet og var litt vått i skogen, men det var veldig koselig! Jeg skravlet i ett sett og er nesten mer sliten i stemmen enn i kroppen, haha.. Nå må jeg sette meg ned og gjøre litt matte, hva skal dere videre i kveld?

FredagssmilI dag smiler jeg fordi:
✻ Har sett masse fine kaktuser 
✻ Det har vært sol (nå regner og tordner det)
✻ Jeg skal spise taco

3 ting du smiler for i dag?

Supermarsvin

Det er lenge siden dere har sett noe til Krølle og Soline på bloggen nå, men de lever altså i beste velgående og står ute så ofte som været tillater det. Soline er ikke særlig fotogen så hun stilte seg med rumpa til kamera, mens Krølle synes det er helt greit å pose! 

Er ikke Krølle søøt?

GårsdagenDagen i går var kjempefin, og vi var såå heldige med været! Var først nede i Lillestrøm sammen med noen venninner, og vi tuslet litt rundt og så på folk + spiste is. Senere på dagen dro jeg til en annen venninne og grillet, og det var kjempekoselig. 

Hadde dere en fin dag? 

Dagen i mobilbilder


(wow dette bildet ble jo ikke utbrent)

Herregud det er onsdag allerede, to dager til helg og tre dager til 17.mai! Denne uka har gått kjempefort, mandag hadde jeg terminprøve i kjemi og i går hadde jeg prøve i geofag. Jeg har med andre ord ikke gjort så veldig mye annet enn å pugge pugge pugge i det siste. I dag derimot var vi i Oslo med klassen, og det var kjempekoselig. Sola skinte (selv om det blåste litt surt). 

I morgen er det forresten opptrekk i skriftlig eksamen, så vi får krysse fingrene for at jeg kommer opp. Vil helst opp i skriftlig, for da slipper jeg alt muntlig-stresset i juni (+ at jeg får mange fridager)
Så igjen; kryss fingrene for meg!

Cacti and succulents

Our babies anarchy-in-the-ak

My babies

My newest little beauty’s 🌵

Sneak peek at an upcoming #garden style post for #DesignLinesLtd.
Hint: there are #succulents involved. {w/ @rubyruch + @hilairemartin} #vsco #vscocam
(at http://www.designlinesltd.com/blog/)

Jeg er vel ikke den eneste som synes sukkulenter og kaktuser er fine?? Etter at jeg kjøpte meg to stykker for ikke så lenge siden har jeg fått helt dilla (hahah). Jeg synes bare de er så fine å se på, og har veeldig lyst til å kjøpe flere. Slenger derfor inn et innlegg med litt sukkulent-spam, siden det er lørdag og greier. 
(Jeg skal forresten til Oslo i dag, så kanskje jeg får sneket med meg en kaktus eller to hjem hehe)

Hva skal dere i dag? 

Seljalandsfoss

Videre fra basaltkysten og Vík reiste vi til Seljalandsfoss, som er en foss det er mulig å gå bak. To av venninnene mine, Sophie og Guro, måtte selvfølgelig gå helt ut på en stein slik at de ble klissvåte, haha! Heldigvis hadde de med seg litt skiftetøy, så jeg slapp å sitte sidenav to klissvåte jenter på bussen tilbake. 

Når man stod bak fossen og tittet opp var det dette synet som møtte en, og det var litt spesielt! Ser nesten ut som om jeg har snudd bildet opp ned, haha. Small hands

Tenkte bare å dele denne sangen med dere, den er såå fin! Den har ihvertfall gått på repeat hos meg en god stund nå, haha. Draumur har forresten byttet stall, og det er utrolig rart å ikke reise i stallen etter skolen. Plutselig har jeg mange timer hver dag som jeg til nå har brukt på å gjøre nada. I dag derimot skal jeg være litt sosial med en venninne før jeg drar hjem og øver kjemi ( :( )

Hva skal du i dag? Likte du sangen?

Reynisfjara

Vi kjørte videre fra isbreen Myrdalsjökull til stranda Reynisfjara ikke langt unna det lille tettstedet Vík. På denne stranda var det utrolig flotte basaltformasjoner, i tillegg til en sjøgrotte som heter Halsanefshellir. Hele stranda var full av små, svarte, glatte steiner, og langs klippeveggen står helt firkantede steiner som nesten kan minne litt om skyskrapere. Om sommeren skal det visst nok være masse lundefugler som hekker i klippene, men vi var litt for tidlig ute til å få sett noen av dem. Myrdalsjökull

Etter at vi hadde vært og sett på Skogarfoss på torsdag (1.mai) kjørte vi videre innover en humpete vei for å se på en av brearmene til Myrdalsjökull. Så nå har jeg gått og stått på en isbre dere! Litt morsomt egentlig. Var veldig idyllisk der oppe, med sol, hvit is, brune fjell og blått vann. Åhh dere må nesten reise til Island alle sammen så dere kan oppleve det samme som meg! 

Har enda flere bilder å vise dere, men går litt tregt med redigeringen. I løpet av de neste dagene kommer dere til å få se både superflotte basaltformasjoner og et par bilder jeg tok mens vi red på islandshester.

Film fra Island

Noen småklipp fra turen til Island!

Hovefestivalblogger 2014


Tenkte å melde meg på konkurransen som blogg.no holder nå, hvor man kan få muligheten til å være blogg.no sin offisielle blogger på hovefestivalen. Hvor kult hadde ikke det vært? Jeg er nok langt fra den eneste som kommer til å melde seg på denne konkurransen, men det går jo an å prøve likevel.

Bare tenk å få muligheten til å blogge og ta masse bilder fra festivalen, samt intervjue noen av favorittbandene mine! Å få oppleve den herlige festivalstemningen med andre mennesker, og ikke minst få muligheten til å dele opplevelsene mine med mange andre som den offisielle hovebloggeren. Som hoveblogger får man jo også muligheten til å intervjue artister, og tenkt så gøy det hadde vært å fått intervjuet Bastille, Imagine Dragons, Ellie Goulding, The 1975 og fler! Kanskje jeg også kommer til å oppdage noen nye band og skaffe meg noen nye favoritter i løpet av festivaldagene.

Jeg har jo tidligere aldri vært på Hove, så det hadde virkelig blitt en opplevelse for livet. Og i tillegg når to av favorittbandene mine kommer, så kan det jo ikke bli noe annet enn perfekt. 


//bildet er fra i fjor sommer da jeg så Imagine Dragons live

Da er det bare å krysse fingrene for at kanskje akkurat jeg blir en del av #HOVEBLOGG14 !

Skogarfoss ++

Da er jeg hjemme fra en fantastisk tur til Island! Har litt over 700 bilder så blir nok sittende et par timer å redigere. Nå tenkte jeg å vise noen av de bildene jeg tok på torsdagen (1.mai). Første stopp var en utsiktspunkt til Eyafjallajökull. Det var utrolig fint, (som alt annet på Island haha) og når vi hadde så bra vær så var humøret på topp.Etter et kort stopp ved utkikkspunktet dro vi videre til fossen Skogarfoss. Jeg har sett så mye fint at jeg har gått tom for beskrivende adjektiv, men denne fossen var altså også veldig fin. Det var mulig å gå helt opp til toppen (500 trapper!!) for å se fossen fra toppen, og sprek (...) som jeg er gikk jeg opp. Med 2 gensere + jakke så kan man vel si at det ble en smule varmt. Det var god utsikt på toppen, men ikke like fint som nede. Ahh Island, jeg skal tilbake en gang!

Sightseeing på Island

I går (30.april) skjedde det mye! Vi reiste fra Vandrerhjemmet klokken 09:00, og første stopp var Thingvellir, plategrenseområdet. Etter Thingvellir reiste vi til området med geysirer, og det var skikkelig fint å se! Vi spiste også lunch på en cafe rett ved geysirområdet. Deretter reiste vi innom Gullfoss, en utrolig fin foss! Her kjøpte vi også litt souvernirer. Siste stopp var Kelid, et stort vulkankrater.Frem til jeg kommer hjem igjen blir det mest oppsummeringsblogger, ettersom jeg kun har skolepc og et dårlig redigeringsprogram her. Men jeg har masse bilder på lager, så mange blogger kommer! I morgen blir det tur med islandshester, Blue Lagoon og kanskje en bytur. 

hits