Follow on Bloglovin

juni 2013

Old style

Jeg er med i temafoto sammen med Eirin, Elise, Ingrid, Julia og Anette, og denne ukens tema var "Old style".Hva synes dere om bildet mitt?

Verdens søteste kalvHerregud - vi hilste på denne søte kalven på Hadeland Glassverk, den var så søt! Hva synes du om bildet?

14:48
Om en time sitter jeg på bussen for å prøve enn forhest, har hatt "pause" fra hest alt for lenge! Her pøser regnet ned (æsj). 
Hvordan er været hos deg?

Hadeland Glassverk

I dag har jeg vært på den "årlige" turen til Hadeland Glassverk med bestemor, bestefar og kusinene mine. Det er nesten litt tradisjon at vi tar turen dit i starten av sommerferien, og det er kjempekoselig! Hva har du gjort i dag?

Ansco Regent

Se hva jeg fant hos bestemor og bestefar! Og det aller beste - den har film og virker!! Åhh, elsker gamle kameraer, de er så fine. Er det ikke fiiint?

Grilling med klassen

På torsdag var jeg som sagt ute og grillet med klassen, og ovenfor er noen av bildene jeg tok. Irriterer meg grønn over at jeg aldri får noen skikkelig bra bilder, klarer alltid å tulle med et eller annet så bildene blir dårlige. Fint med sommerferie da, selv om det foreløpig kun har regnet og vært dårlig vær.

20/06Luna er litt søt når hun først klarer å stå i ro, er hun ikke?

Hyggelig kveld

I går var jeg ute og spiste på Peppes Pizza med jentene fra årbokskomiteen, for å feire at vi ble ferdige og fikk utgitt årboka i tide! Vi hadde det kjempekoselig og spiste så mye pizza at vi nesten ikke klarte å gå ut, haha..  I kveld skal jeg grille med klassen og det blir nok koos det også. 

Helt klarJeg var så heldig å ikke komme opp i eksamen (!!!) så nå er det kun avslapning før jeg starter sommerferien på fredag! Åh, det blir herlig!

Topp 5


//tumblr (<33)

Akkurat nå er det disse sangene jeg hører mest på: 

Hva er dine topp 5 akkurat nå?

Nytt design

Hei! I går gikk mesteparten av dagen med på å lage nytt design, og hva synes dere?Likte dere det gamle eller det nye best?

Forest walk #2Hvilket bilde likte du best?

Linking av tre blogger


Irene - http://izoom.blogg.no/

Åhh, Irene har en superduper fin blogg med kjempeflotte bilder! Designet hennes er enkelt, bildene hennes er klare og innleggene hennes er akkurat passe lange. Verdt en tur innom!Mina - http://minakolstad.blogg.no/

Mina er tretten år og har en kjempefin blogg! Hun er velidg flink til å ta bilder og har et herlig design med lyserosa bakgrunn. Les les les!Elisabeth - http://silverstone.blogg.no/

Elisabeth har en skikkelig fin blogg med et enkelt, hvitt design. Bildene hennes er skikkelig fine og hun vet hvordan man bruker et kamera. Anbefaler deg å ta en tur innom!


Var det en blogg du likte ekstra godt?

Fashion

Eirin, Julia, Ingrid, Elise, Anette og jeg har har noe som heter temafoto, og hver uke poster vi et bilde til et bestemt tema. Denne uken var temaet "fashion", og over ser du bildet mitt!

Hva synes du? 

Forest walkVil noen se mer?

Pakke i posten!

Her om dagen mottok jeg en pakke i posten fra faketattoos og se hva som var oppi! To kjempefine midlertidige tatoveringer som var superlette å påføre. {Og det nesten beste er at flere av dem kun koster 29kr(!!)}

Om du klikker på et av bildene under kommer du rett til produktet.Hvilken likte du best? 
(Det går fortsatt an å melde seg på linkerunden(her), og linkerunden avsluttes i morgen)

HeleneTo bilder jeg tok av Helene på 17.mai. Hvilket likte du best?

Linkerunde!

Det er veldig lenge siden jeg har hatt linking på bloggen nå, så nå tenkte jeg å velge ut tre heldige bloggere som får linking + vurdering! Det eneste du trenger å gjøre for å være med er å følge meg på bloglovin her, og skrive hvilken følger du er. (Eks. følger nr. 42, 43, 44 osv)Er du med? (Husk å like meg på bloglovin+skrive hvilken følger du er)

Flowers everywhere #2

 De siste bildene fra shooten jeg hadde i helgen. Forresten - tusen takk for alle tilbakemeldingene på spørsmålet jeg la ut i forrige innlegg! Hva synes du om bildene?

03.06.2013


Noen flere bilder fra første gang jeg prøvde scanography! Og så lurer jeg på noe som jeg håper dere vil svare på. For jeg er så usikker på om dere liker hverdagsbilder+tekst eller om dere helst vil ha rene bildeinnlegg?
Så derfor:
Hva slags innlegg vil du helst se mer av på bloggen min?
Bildeinnlegg
Hverdagsinnlegg
www.poll-maker.com

Flowers everywhereI går var det kjempevarmt og jeg laget blomsterkrans av alle løvetennene i hagen. Kunne selvfølgelig ikke bare kaste kransen (haha) så dro ut i skogen og tok noen selvportrett. Noen som vil se mer?

Fin lørdag

To bilder fra min dag. Det er endelig sol (<3) og ute er det kjempevarmt. Herligherlig. To ord som beskriver din dag?

hits