Follow on Bloglovin

juni 2014

Noe å tenke på

♥

Piknikfilm

Den dagen jeg var på piknik med to venninner så filmet jeg et par klipp, som dere kan se over. (ps. husk hd hehe)

Endelig


(Har dere sett noe så søtt??)

Endelig fikk jeg tatt meg en tur til Trøgstad og besøkt Draumur som jeg ikke har sett siden slutten av april. Trøgstad er et temmelig øde sted, og bussen går bare fem ganger om dagen, så jeg hadde hele seks timer å slå ihjel. Tok med meg Draumur på en leietur i skogen, før jeg tok litt bilder på beitet når vi kom tilbake. Veldig fin dag!

Idyll


I dag var jeg med Mari til forhesten hennes Nanna, hvor jeg tok litt bilder og ellers hjalp henne litt. Det blåste skikkelig og vekslet mellom sol og overskyet, men det ble noen bilder likevel!

Hva synes dere?

Piknik på Lysdammen

Ja, det var like koselig som det ser ut som! De siste dagene har vært skikkelig sommerlige, og det har blitt lite tid til blogging fordi jeg har gjort så mye annet. Jeg har vært på jobbintervju (som gikk så bra at jeg ble innkalt til et nytt!!), jeg har hatt kjempekoselige dager med venninner og sommeren kommer bare nærmere og nærmere. Herlig!

Riding in IcelandJeg glemte jo helt å blogge om siste dagen på Island! Vi hadde "fri" på starten av dagen, så jeg og to andre fra geofagsklassen hadde bestilt ridetur ikke så langt utenfor Reykjavik. Det var litt skyer og regn i lufta, men det lettet heldigvis når vi red ut på tur. Hadde en superfin tur, og islandshesten jeg red var veldig morsom og spesiell. Og dere får vel kanskje et inntrykk av hvor fint det var om dere ser på bildene over?

hits