Follow on Bloglovin

juli 2013

Praha III

Savner Praha allerede! De dagene vi var der var det utrolig varmt, den ene dagen var det 40(!!!) grader i skyggen. Vi satte oss ofte ned på små cafeer og restauranter for å hvile og drikke noe, og jeg vimset ut av butikker med air condition kun for å bli kjølt ned, hehe.

Togtur

Hei! Har ganske stille her inne de siste dagene, rett og slett fordi jeg har hatt så mye å tenke på! De siste dagene i Praha var superfine og jeg har masse bilder på vent. Etter å ha vært en dag hjemme sitter jeg nå på toget oppover mot Åndalsnes, for å være i Molde to uker. Caroline kommer opp siste uka så gleder meg til masse bilder, photoshooter og sprø ideer!

Kutna Hora pt. I

I går var vi på en fem timer lang utflukt til Kutna Hora, som er nabolandsbyen til Praha. Her finner man blant annet den kjente benkirka, som er laget av menneskeben. Vi var både innom denne kirka og en kjempestor kirke/katedral. I denne bloggen ligger det kun bilder fra benkirka, så bilder fra og rundt katedralen kommer senere.


På vei til landsbyen kjørte vi forbi store områder med solsikker. Fintfintfint.

Er litt ekkelt å tenke på at dette faktisk er ekte hodeskaller og menneskeben.. Eller hva?

Prague by nightPå kveldene er det yrende folkeliv i gatene, folk samler seg rundt små restauranter, kjøper is i en av de mange isbodene eller tar bilder av bygningene som for øvrig er like fine i kveldslys som i dagslys. Vinduene på hotellet har forresten brede vinduskarmer, så på kvelden kan man gjemme seg bak gardinene, sette vinduet på gløtt og høre fin pianomusikk fra baren nedenfor. Jeg har det  veldig veldig veldig fint (selv om jeg må sette pcen i en helt spesiell stilling midt på senga for å få internett).

PrahaborgenEn av de fineste borgene jeg har sett ihvertfall! Ligger på toppen av byen, så kommer du deg opp hit har du en kjempefin utsikt. Vi var på sightseeing så ble kjørt opp hit med buss (hehe), men føler du deg ekstra sprek en dag kan du gå opp masse masse trapper for å komme deg til toppen. Dagen vi var her (21.07.2013) var det tretti grader og stekende sol, så de som kom opp trappa var rimelig tungpustede for å si det sånn. 

Praha IIPraha er superfint! Vi er på sightseeing, ser på fine bygninger, rusler i gamle gater og spiser på små, koselige restauranter et stykke utenfor sentrum. Har også shoppet litt, så om noen har lyst til å se kan jeg helt sikkert vise dere. I dag er det superfint vær (som vi har hatt hver dag) og vi skal rusle over Karlsbroen, spise lunch og kikke rundt.

Hva skal du i dag?

Fremme i Praha

Førsteinntrykk: Superduperduperbra. Virker som en utrolig herlig by (og alle bygningene er superfine!!!) 

Hvor i verden befinner du deg denne uka? Hjemme eller borte?

InspirasjonsbokDette er inspirasjonsboken jeg fortalte dere om! Har lenge hatt lyst til å lage en sånn, og nå har jeg endelig kommet i gang. Jeg og en venninne brukte en hel dag på å skrive ut, klippe ut og lime inn bilder vi fant på både tumblr og weheartit. Gleder meg til den er helt ferdig, er så gøy å bla i! 

Hvaa synes dere?

Draumur

Hils på Draumur, min nye forhest! 

Hele formiddagen ble tilbragt på terassen mens hele ettermiddagen ble tilbragt i stallen for å bli bedre kjent med den nye forhesten min. I morgen skal jeg vise dere en inspirasjonsbok jeg holder på med, om dere har lyst til å se?

Han er litt søt, er han ikke?

Long time no seeSiden sist blogg har jeg handlet alt for mye, lest bøker i sola (nevn gjerne tre bøker du liker!), hilst på en veldig hyggelig hest (som jeg skal ha på fòr til høsten!!!) og vært med venninner. 

Hva har du gjort den siste uka?

Vintage feeling

To bilder jeg tok i skogen i går samtidig som jeg tok temafoto-bildet. Fikk så mange myggestikk at jeg ikke klarer  å telle en gang, myggen svermet rundt meg og det var nesten umulig å ta bilder!
Hvilket likte dere best?

hits