Follow on Bloglovin

juli 2014

Fine VestlandetOh summer

Nå sitter jeg i et lite hus litt utenfor Molde og slapper av i sola (27 grader!!) Tidligere i uka bestilte jeg en ganske spontan flybillett opp til Møre og Romsdal, og på fredag fløy jeg opp for å møte en del av familien som har hytte og sommerhus her oppe.


Det er dårlig med internett her oppe men jeg har masse bilder å vise dere når jeg kommer ned igjen.

We're on our way somehow

Noen ganger kommer jeg over sanger som virkelig får meg i en spesiell stemning, enten de får meg til å føle meg ustoppelig, glad, eller lykkelig. Jeg får så lyst til å vise sangene til hele verden, fordi alt føles så BRA så lenge sangen spilles. Siden jeg ikke har muligheten til å vise sangene til hele verden får jeg nøye meg med å vise dem til dere.  

byhorse:
Smoke Creek Desert, Gerlach, Nevada, USA  late 1950?s
Photograph: Gus Bundy
// Gus Bundy - www.gusbundy.com

     

Copenhagen

Kom hjem fra København i går, etter å ha tatt danskebåten hjem. Har hatt en utrolig fin tur og det har vært strålende vær! 
rådhuset


amager strand

Torsdagen reiste vi ut til Amager Strand hvor vi lå et par timer og solte oss i finværet, før vi brukte kvelden på å rusle litt rundt i byen, ta en tur innom Nyhavn (da hadde jeg ikke med kameraet) og spise på en koselig restaurant i Strøget. 

Fredagen sjekket vi ut av hotellet like etter frokost, og så hadde vi et par timer å slå igjen før båten gikk hjemover. Ruslet rundt i byen sammen med resten av gjengen først, før jeg tok en liten tur alene for å se etter noen gode gåsko. (Etter mange timer med helt flate sandaler og slippers i København har jeg funnet ut at det kunne vært greit med et par..) Ramlet tilfeldigvis over Rundetårn, og fikk også et glimt av universitetet.


rundetårn (mobilbilde)

Jeg tok minimalt med bilder på båten, men vi hadde det veldig hyggelig. Skulle bare ønske ferien varte litt lenger!!

Tivoli

Andre dag i København, og vi har tuslet rundt på Tivoli i et par timer. Er dere et par dager i København burde dere ta turen innom! Karuseller - spisesteder - masse blomster og fine gressområder, kjempekoselig!

Bena mine dunker etter mange timer i nike slippers (smart skovalg Thea), og ansiktet mitt er varmt og en smule rødt. Lommeboka er litt tommere enn den var i dag tidlig, og jeg er snart klar for å gå ut og spise med resten av gjengen.

Hva er deres planer utover kvelden? Er dere hjemme eller på ferie?

Hello Copenhagen

Bena mine er trygt plassert på dansk jord, og jeg har dratt med meg kofferten oppover trange brosteinsgater i solskinnet. Nå skal jeg ut av hotellet igjen for å oppleve København!

Day zero project

Hørt om det før? Dayzero er et konsept som går ut på at du oppretter en liste med 101 mål, som du skal gjennomføre i løpet av 1001 dager. Dette har ihvertfall motivert meg masse til å prøve nye ting som jeg ikke har gjort før! Jeg har smakt på masse nye frukter, teltet i skogen, gått barbeint en hel dag og sendt flere postkort. 

Jeg startet opp min liste 11.02.2013, og har til nå fullført 42 av målene, tror dere jeg klarer å fullføre alle?

Shadow photographyNår jeg tok bilder av Mari og Nanna tidligere i sommerferien testet jeg ut litt forskjellige lyssettinger, og resultatet kan dere se over. Jeg vet ikke med dere men jeg synes det er veldig morsomt å eksperimentere med foto!

Telting i skogen

I går dro Mari, Caroline og jeg ut med telt og mat for å tilbringe natta i skogen. Vi fant en fin plass, satte opp telt og grillet pølser. Kvelden ble brukt til å prate, spise godteri og lage skyggedyr (over kan dere se batman og en and). Vi lo masse og det var veldig koselig. 

Jeg sov relativt lite i natt da, og det ble ikke bedre når det startet å regne i tretiden. All myggen i hele fylket søkte ly inne i teltet vårt, så når vi skulle ut av innedelen i dag tidlig ble vi angrepet og det var helt forferdelig. 

Teltet var pakket og vi var på vei hjem klokka åtte, og nå har vi fått nok av villmarksliv og mygg for et par år!hits