Follow on Bloglovin

august 2013

5 ønsker

5 wishes

Over () kan du se fem ting jeg ønsker meg denne høsten! Har du fem ønsker du vil dele med meg?

~Skolen er i gang og jeg finner ikke ork til å redigere bilder siden photoshop klikker absolutt hele tiden. Når photoshop klikker lukker den like så godt alle andre programmer jeg har oppe på pcen, og med min tålmodighet funker ikke det så veldig bra.

Om du har lyst kan du forresten sjekke ut spotifylista mi her.

Mari og Nanna
Noen fler av bildene fra shooten jeg hadde med Mari og Nanna! De er så fine sammen!

Atlanterhavsveien

I sommer kjørte vi Atlanterhavsveien og det var kjempefiiint! Jeg har masse bilder å redigere å legge ut, men så er jeg litt for lat til å redigere dem. Så det kommer litt etter litt etter litt.

Sneak peek

I dag har jeg tatt bilder av Mari og Nanna! Noen som vil se mer?

Lilla lilla lilla

Hvilket bilde er din favoritt?

By the oceanNå er jeg kommet hjem fra noen superfine dager på Haukebøen ved Molde! Har hatt det veldig koselig, spesielt med Caroline som kom oppover siste uka :)

Hva synes du om bildene?

KarlsbroenDette er de siste bildene fra Praha, og alle sammen er tatt på Karlsbroen. Fikk ikke tatt et eneste bilde av folkemengden på broa, og det irriterer meg litt, haha.. Broa var ihvertfall smekkfull med folk i alle størrelser og fasonger, noen ble karikaturtegnet (sånn som vi ble) og andre kjøpte smykker og bilder i små boder som var plassert over alt på broa. 

Har du vært i Praha før?

Kutna Hora pt. IIEtter å ha besøkt beinkirka i Kutna Hora spiste vi en treretters lunch på en hyggelig restaurant. Når vi var ferdige med lunchen ruslet vi oppover mot St. Barbaras kirke, en utrolig fin kirke både utvendig og innvendig! Kirka var full av vinduer med malerier, utsmykninger i taket og veggmalerier. Ellers ble vi vist litt rundt i Kutna Hora, og det var så mange fine motiver! Kunne lett blitt her et par dager, haha.

Måker og høye fjellHadde en koselig og rolig dag på Haukebøen i går, selv om det var ganske overskyet. Jeg leste masse, tok litt bilder, og pratet med marsvina (som også var med på den lange togturen og sov i hele går, stakkars små). I dag skal jeg innover til Eidsvåg for å være hos tanta til mamma i et par dager, og det blir nok koselig! 

(så må jeg bare si tusen takk for kommentarene dere legger igjen, er kjempehyggelig å lese! Har desverre begrenset nett her på hytta så får ikke kommentert tilbake eller sjekket ut blogger, men det skal jeg gjøre med en gang jeg får tilgang på wifi :) )

Hva synes du om bildene?

hits