Follow on Bloglovin

august 2014

Travelling

Places that illustrate just how well humans are able to look after themselves

Gjett hvor jeg skal i høstferien??! (Hvis du trenger noen små hint så bør du tenke på smale hus, sykler og kanaler)

Noe jeg har lyst til å gjøre

Jeg vet ikke hva det er med det å reise alene men jeg synes det virker så fint. Med kun deg selv å tenke på er det få grenser for hva man kan gjøre og se, for det er bare du som bestemmer.


(link; her)

Jeg drømmer om å bestille en flybillett til en by eller et land eller et sted med hager og blomster og små fargerike gamle hus, jeg drømmer om å sitte på en benk med kameraet mitt, en crossiant og en appelsinjuice (eller kanskje smoothie) og se på menneskene som går forbi - tenke på hvor de skal, om de er glade, om de har barn, tanter eller en morsom bestefar, jeg drømmer om å sitte i gresset i en stor park eller bøye hodet bakover for å se toppen av en gammel bygning, jeg drømmer om å spise middag på en liten koselig restaurant hver dag fordi jeg liker maten så godt, drømmer om å kjøpe små suvenirer og komme hjem med masse å fortelle om menneskene jeg så og lime inn bilder i et fotoalbum slik at jeg alltid kan se tilbake.


(Tatt av Oly V.)


(Tatt av Carrie)

Hva drømmer du om? Fortell!

Hjemme igjen

På mandag satt jeg på flyet, og på tirsdag så jeg igjen utover vannet hvor jeg stod på vannski for to uker siden.
Hei igjen, Molde! Nå er jeg riktignok nede på Østlandet igjen, men det har vært noen veldig avslappende dager. Været har vært litt så om så men det har vært deilig å kunne ligge en hel dag i sofaen - for det er lov når man er på ferie!


hits