Follow on Bloglovin

september 2013

LysTemafoto er oppe og kjører igjen etter en laaang sommerferie og det er egentlig litt fint å få et bildetema hver uke! Særlig nå som jeg sliter litt med inspirasjonen (noe dere kanskje merker haha).

AnetteAnnikaEliseIda-MichelleIngridJuliaEirin og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "lys" og over ser dere mitt bilde. Jeg vet at dette absolutt ikke er et teknisk godt bilde, men akkurat her var jeg mest opptatt av å fange øyebikket. Bildet symboliserer på mange måter gleden hest gir meg! 

Hva synes du?

25-09-2013

I dag fikk jeg akkurat med meg solnedgangen. Var fint lys i rundt ti minutter, og så var det mørkt. I dag tidlig var det minusgrader når jeg gikk til bussen, så nå er det høst.

and all at once, summer collapsed into fall

autumn | Tumblr

Tumblr

warm socks on a cold night

 tea time

Cute hipster outfit for autumn, beanie, sweater and jeans

 høsten <33

5 fine sanger

 

D at Sea - Unconscious

One Republic - I lived

Revive - Blink

The Afters - Life is Beautiful

James Arthur - Impossible (cover)

Er alt for lenge siden jeg har delt noen sanger med dere nå! Over finner dere fem sanger jeg ikke kan stoppe å høre på for tiden. Hvilken likte du best?

Fin dag

 I dag var det rosa himmel men jeg var selvfølgelig for sent ute med kameraet. Derfor fikk jeg bare en mørk ferskenhimmel (men den var fortsatt litt fin da)

 I dag har jeg drukket blåbærte fra søstrene grene og sett på animal planet (hehe) I dag har jeg tullet meg selv inn i det deiligste skjerfet noen sinne, som er så stort og mykt at jeg vil ha det med meg over alt. Kjøpte det i går og elsker det allerede. Gleder meg til det blir enda kaldere så jeg kan bo i det! 

 Og så har jeg vært skikkelig glad fordi jeg følte matteprøven gikk bra og fordi jeg har vært i stallen (hvor jeg ble gått i møte av verdens herligste ponni) 


Blader

Jeg har fått skikkelig høstfølelse allerede, og trærne blir mer og mer fargerike for hver dag som går. Fintfint. Har du fått høstfølelse enda?

Konfirmanten MartineHva synes dere om bildene?

so many reasons to smile

..og her er en av dem!


Konfirmasjon

I går var jeg i konfirmasjonen til kusina mi, og jeg har tatt masse bilder! Ble faktisk (!!!) fornøyd med noen av dem, og det er en stund siden jeg har blitt fornøyd med noen bilder nå. Vil dere se mer?

Atlanterhavsparken

Da jeg var i Romsdal i sommer sammen med Caroline var vi også innom Atlanterhavsparken i Ålesund. Var kjempekoselig, og etter besøket dro vi og spiste på kinarestaurant! (Photoshop virker forresten fortsatt ikke og det er kjempeirriterende å ikke kunne redigere bildene der mer!)


Film fra Praha

Jeg har satt sammen en bitteliten film fra dagene i Praha - hva synes du?

hits