Follow on Bloglovin

september 2014

Fremme i Amsterdam

Sola skinner, temperaturen er bra og jeg er i Amsterdam!

Til nå har vi brukt dagen på å gjøre oss litt kjent, shoppe litt og kjøre kanalbåt. Nå er vi tilbake og vi har endelig fått wifien til å fungere, så da tenkte jeg å oppdatere dere litt. Hotellet har en egen liten hage, som er utrolig koselig! (De to øverste bildene er av hagen.) Nå må jeg stikke igjen, vi snakkes!

Utladde batterier

De siste dagene har jeg hostet mer enn jeg har snakket og knasket penicillin fire ganger daglig. Jeg er syk og går glipp av mer skole enn jeg bør, men har valgt å sette kroppen først og satser på at jeg er litt bedre før jeg reiser til Amsterdam på lørdag (!!!!!). Hvordan går det med dere da?

Autumn carries more gold in its pocket than all the other seasons together

Og plutselig var det september og høst. Jeg har drukket te for første gang etter sommeren og uansett hvor mye trærne prøver å holde på de grønne bladene blir de rødere og rødere for hver dag som går. 

Perfeksjon

Dere må bare høre pianoversjonen av chandelier  ↑↑

Caroline

I dag fikk jeg plutselig sykt lyst til å ta bilder, og heldigvis ville Caroline være med ut og stå modell for meg! Vi fikk akkurat med oss solnedgangen og jeg ble egentlig ganske fornøyd med lyset. Og det er så varmt ute - tenk at vi kan gå i shorts i september!

Idyllisk jordeshoot

Forrige uke var jeg fotomodell for Mari og dette er resultatet av den lille shooten vår. Tusen takk for at du var med meg i stallen Mari!

Happy happy

Endelig er de mine!! Jeg elsker dem allerede.

hits