Follow on Bloglovin

oktober 2013

For ett år siden

For et år siden var jeg flinkere til å ta med meg kamera (og modeller) ut i skogen for å ta bilder. Nå har jeg nesten ikke tid lenger (skoleskoleskole) og uansett blir det jo så fort mørkt.

SkyerAnette
AnnikaEliseIda-MichelleJulia, og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "skyer" og bildet mitt kan dere se over. Jeg er egentlig ikke fornøyd, haha. Bildet er så vanlig og kjedeliig :((

Hva synes dere?

SommershootGlemte å legge ut disse bildene i sommer, og fikk først somlet meg til å redigere dem nå.

Hva synes du?

Summer breeze

Ble sittende og bla litt i mapper fra sommeren 2013, og kom over disse bildene som aldri ble postet. Kommer flere bilder fra en shoot snart også, nesten et halvt år for sent. Hva synes dere?

book challenge

For et par dager siden fant jeg en bokutfordring på nettet, og jeg er veldig glad i å lese så da tenkte jeg at jeg skulle legge det ut her på bloggen!

Boka du leser nå: Akkurat nå leser jeg Harry Potter og Ildbegeret, ettersom jeg plutselig fikk skikkelig lyst til å lese hele serien om igjen for en liten stund siden.

En bok du aldri glemmer: Åh vanskelig spørsmål. Det må nesten bli serien Usannsynlige Hendelser (Unlikely Exploits) som er en serie på tre bøker. Det er lenge siden jeg leste den, men det er en av de morsomste seriene jeg har lest, haha! Handler om en superfattig, snål familie som går igjennom mange usannsynlige hendelser. Har lest hele serien 3-4 ganger, fra jeg var ca. 11 til kanskje 14. 

Dere måååå lese den åh haha bare se på coverene kom igjen nå les les

Boka som får deg til å gråte: Marley and Me :(( Tror aldri jeg har grått så mye av en bok før, grein alle de siste kapitlene. Har du ikke lest boka ville jeg anbefalt deg å gjøre det! (Jeg har ikke sett filmen haha må få somlet meg til å gjøre det snart)

Boka du ville gitt i gave: The Mortal Instruments: City of Bones

Boka alle MÅ lese: Ti små negerbarn av Agatha Christie. En kjempegod bok med skikkelig bra handling. Les les les


(dette er det engelske coveret for samme bok)

Boka du ikke klarte å legge fra deg: Det er et par, for å si det sånn. Men Dødslekene (Hunger Games) leste jeg ut på en kveld eller noe så den klarte jeg definitivt ikke å legge fra meg

Den neste boka du skal lese: The Infernal Devices: Clockwork Princess (Bok 3). The Infernal Devices er en spinoff serie av Cassandra Clare (som skrev The Mortal Instruments) så alt foregår i samme verden. Eneren og toeren var kjempebra så gleder meeg yay.

Høst


AnetteAnnikaEliseIda-MichelleJulia, og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "høst" og jeg tok da bilde av lille søte Soline i høstbladene! (Dere har jo sett noen av de andre bildene tidligere).

Hva synes dere?

Fotoshoot i skogenI dag var Mari med meg i stallen som fotograf, og se hvor flink hun er! Mitt favorittbilde er det nederste tror jeg. Klarer ikke helt å bestemme meg!

Hvilket bilde synes du var finest? 

Liten høstjente

I dag var Soline med ut på fotoshoot! I starten synes hun det var veeeeldig skummelt, men så roet hun seg og smakte litt på bladene isteden, haha. Det er endelig helg, og frem til nå har jeg ryddet, klippet ut ting fra blader, spist nesquick-kuler (yay) og fått masse inspirasjon! Nå gleder jeg meg masse til å bare slappe av et par timer og ikke gjøre noen verdens ting. Tuller meg kanskje inn i et pledd og ser på Spirit eller noe sånt, fikk skikkelig lyst til å se den i stad, haha! Elsker fredager hvor man bare slapper av 110%.

Hva synes du om bildene?
Hva skal du i kveld? 

Time for changeHurra!! Endelig tid for nytt design, haha. Ble egentlig ganske fornøyd denne gangen, kjører litt nøytral og simpel stil men det er sånn jeg liker det. Visste dere forresten at jeg henter en venn til Soline på søndag? Gleder meg masse til det nye marsvinet ankommer, og det kommer selvfølgelig bilder. Ellers går alt fint, jeg driver og går inn Dr. Martens skoene mine, har hatt korte dager på skolen og ellers hatt en ganske fin uke.

Hva synes du om designet?

Svar på spørsmålsrunden.

Du tar så fine bilder! Tuuusen takk!

Hva er meningen med livet? Samle minner og oppleve ting er ihvertfall noe jeg setter pris på. Men hvem vet?

Hva er ditt ynglingsfag? Biologi tror jeg, for vi har en skikkelig engasjert lærer!

Hva er ditt favorittplagg? Hjemme elsker jeg joggebukser og hettegensere. Ellers liker jeg veldig godt skjørt og fine klær haha.

Hva har du lyst til å gjøre med håret ditt? Vet ikke, men har lyst til å gjøre noe snart! Var en kort periode jeg hadde skikkelig lyst på pannelugg.

Hvem er ditt forbilde? Har mange forbilder!Hvilket kamera ville du helst hatt, hvis du kunne sett bort fra prisen? Du det vet jeg faktisk ikke.. Kanskje D800e.

Hva er ditt tips til andre som elsker foto, og er interesert i å lære mer? Ta masse bilder, vær kreativ, prøv nye ting, les fotoblogger (>denne er veldig bra<) Sett kameraet ditt på M og bare prøv deg frem til du får det resultatet du har lyst på!

Hva er det første du legger merke til på bilder? Farger, dybde, mening.
 
Hva gjør et bilde bra? Ofte simpelheten i bildet, dybden, eller motivet.Hvor lenge har du vært interessert i foto? Ganske mange år egentlig, var fryktelig ivrig med mitt første digitalkamera haha!

Hva inspirerer deg til å fotografere? Andre bloggere (kan sitte i timesvis å bla om jeg finner en fin blogg!), pinterest, tumblr og sanger. 

Hva liker du best å fotografere? Er veldig glad i å fotografere natur, men også dyr og mennesker. Liker å prøve nye ting også.

Hvem av bildene dine vil du si at er det du er mest fornøyd med? Jeg er skikkelig selvkritisk til bildene mine men liker disse fire ganske godt:

Ser du for deg å studere i utlandet? Isåfall hvor? Jeg har faktisk tenkt ganske mye på det. Har veldig lyst til å studere i England, Tyskland eller Polen.

Har du noen mål eller planer du vil nå/utføre for neste år? >Jepp< 

Ser du for deg egen hest i fremtiden? Tjaa, hvem vet? Hadde vært morsomt, men det tar jo utrolig mye tid og så er det veldig dyrt.

Sprang eller dressur? En god kombinasjon.Hva vil du bli når du blir voksen? Jeg vet ikke helt enda. Har tenkt på både veterinær og barne- og ungdoms-psykriater så vi får bare vente å se hva jeg ender opp med.

Hva er dine fremtidsplaner? Ha det bra, flytte til et fint lite hus og så vet jeg ikke.

 Hvis du kunne velge et sted i verden å reise til helt gratis, hvor hadde du dratt? Ååååh du kan ikke stille sånne spørsmål det er så mange steder jeg har lyst til å besøke. :( >Her< samler jeg mange steder jeg har lyst til å besøke før jeg dør! Har blant annet aldri vært i London før så har veldig lyst til å reise dit. (Haha standard reisemål lol)

Kunne du tenke deg å flytte permanent ut av Norge? (ikke nødvendigvis i nærmeste fremtid) Neei tror ikke det. Liker å reise men vet ikke om jeg ville bodd utenlands.

Beskriv ditt fremtidelige hus. Noe lignende >dette<. Hjemmekoselig men likevel litt "stilfullt". Små pyntegjenstander og en stoor koselig sofa + marsvin <33

Hva er den ene tingen du må gjøre før du dør? Gå med sånn "free hugs" skilt i en by, se nordlys, besøke en tropisk regnskog. Mer >her<Taco eller kinamat? 
Dere stiller så dumme spørsmål :(

Beste spisested? Solheimshagen kinarestaurant <3 Egentlig spiser jeg sjeldent på restaurant så har ikke så stor erfaring haha.

Kake eller is? Kakee, spesielt oreokake og brownies. Åhhhh

Liker du marsipan? Æsj nei blæ. Ble alltid lei meg om jeg vant marsipan i jula. 

Hvorfor liker du ikke majones? Det ser så ekkelt ut og så smaker det skikkelig syrlig og blæh.

Favorittmat? Kinamat (<33), lasagne, taco osv osv. Pluss lettsaltet hjemmefisket torsk det er såå godt.Jul eller sommer? 
Sommer. Men jul er såå koselig pga. alle lysene og den koselige stemningen. Elsker å skru av taklyset på rommet mitt og bare ha stearinlys og lyslenker.

Er det noe du har veldig lyst på i løpet av høsten? Hadde veldig lyst på Dr. Martens og nå haaaar jeg det, hihi!

Hvorfor begynte du å blogge? Ville ha et sted å dele bildene mine, og også ha noe å se tilbake på. Tidligere blogget jeg ekstremt dårlig da, nå blogger jeg bare gankse dårlig.

Hvilken årstider liker du best? Sommer og høst. Men om vinteren er sånn stille, ikke altfor kald og med masse myk snø så er det også fint.

Beste tv-serie? Hahaha jeg ser nesten ikke på tv.. Men TLC har massemasse morsomme program.Tumblr eller blogg.no? Ja takk begge deler :)))

Hvem er din yndlings-enhjørning? Deg

Hva er yndlingsfilmen din? War horse er utroolig fin. + animasjonsfilmen Up, Safe Haven og The Lucky One!

Hva er ditt beste minne? Har såå mange fine minner at jeg ikke klarer å plukke ut ett. Sør.Afrika var ihvertfall fantastisk.Favorittsang(er)? Bytter favorittsanger hele tiden men samler mange fine >her<

Favorittband? Liker veldig godt Imagine Dragons (og fikk se dem live i sommer!!) + One Republic har masse fine sanger.

Favorittbok? Marley and me, The mortal instruments serien, Anne Franks dagbok og mange mange fler!

Hva er din yndlingsbok av alle bøker i hele verden? Marley and me akkurat nå, leste den i slutten av sommerferien og den er såå fin!

Hvilken bok har du lyst til å lese akkurat nå? The infernal devices bok tre hihi.

Favorittbloggere? izoom.blogg.no, fridaxiang.blogg.no, helenejs.blogg.no, rebeckasfoto.blogg.se og mange fler :)Er du opptatt av utseende ditt? Selvfølgelig litt, men ikke så opptatt at jeg måå sminke meg og se perfekt ut hele tiden.

Hvor gal mener du selv at du er på en skala fra 1 til 10? Kanskje en sterk åtter haha.

Hva må til for at du skal klippe av deg alt håret? Eh. En veeeldig stor pengesum kanskje.

Hvem ville du helst hatt med deg på en øde øy? Zac Efron ;) Hehe neida vet ikke.

Hvilke språk er det du har mest lyst til å lære og hvorfor? Tysk flytende, fordi det er et språk jeg liker fra et land jeg liker.

Se hva jeg har fått!

Endeliiig! Er så fornøyd med disse, gleder meg til å bruke de i vinter. Jeg har vintermodellen med pels inni, de er så deilige!

Har du Dr. Martens?

VennskapAnetteAnnikaEliseIda-MichelleJulia, Eirin og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "vennskap" og jeg valgte å tolke temaet som jeg gjorde fordi Soline er en utroolig søt liten venn som alltid venter på meg!
Hva synes dere?

Tumblr-inspiration

 

Noen av bildene jeg har lagt ut på tumblr i det siste (her). 

Tusen takk for mange spørsmål til spørsmålsrunden, du kan fortsatt stille spørsmål ved å klikke her (eller her om du vil.)

SpørsmålsrundeSetter igang en liten spørsmålsrunde jeg, så nå får dere spørre i vei! Jeg svarer på det meste, med mindre det er veldig useriøst eller personlig :-)

Får jeg fire spørsmål fra deg?

Gledesspreder

<3

L u n aLuna 

I dag har jeg forresten vært i Oslo med Caroline og det var kjempehyggelig.

Hva synes du om bildene, og hva har du gjort i dag?

Hvil i fred

Jeg har mistet marsvinet mitt. Solan ble bare fire år. Etter å ha kjempet mot magesmerter og forstoppelse i over et døgn fikk han endelig slippe mer smerte, og han sovnet stille inn på fanget mitt med Soline ved siden av seg i dag. Selv om det er utrolig trist kunne jeg heller ikke vært lykkeligere for at jeg fikk kjenne Solan i fire år, fordi han var både spesiell og utrolig herlig!
Det er skikkelig rart å bare skjære opp en agurk isteden for to. Skikkelig rart å tenke på at nå er det bare ett marsvin som roper når noen går ned trappa. Og det som er aller rarest å tenke på er hvor utrolig glad man blir i disse små dyrene.

Sov godt lille Solan 

Det er oktober (allerede)


Det er oktober allerede.

I oktober skal jeg ta masse masse bilder.

Jeg skal sitte under tykke pledd og lese bøker.

Jeg skal fryse når jeg går til bussen og drikke masse kakao.

Men først og fremst skal jeg nyte ferien fullt ut!

Hva skal du i oktober?

hits