Follow on Bloglovin

oktober 2014

Jentehelg

Dette gjorde jeg i helga:

(Ellers har jeg også tatt temafotobildet, men jeg fikk ikke postet det på søndag. Er dere fortsatt interesserte i å se?)

Torsdagslykke

Egentlig så gruer jeg meg til vinteren og kulda, men når jeg våknet i dag og det var snø (snø!!!) i lufta, så kunne jeg ikke annet enn å smile. Stemningen kommer krypende med en gang det er hvitt utenfor vinduet, og jeg vil fyre i peisen og lage kakao og se på film med en gang! Tror jeg har et litt hat-elsk forhold til vinteren egentlig..

KrystallklartLufta ute er så ren nå! I dag ligger tåka som et teppe over verden, men i går var det så krystallklare farger, og jeg måtte bare se og se, det var så grønt og rødt og gult og jeg hadde selvfølgelig ikke med meg kamera. Jeg har fått lest masse i helga, jeg har vært med venninner og vært på lang ridetur i skogen. Frisk luft, kakao, bøker og skogsturer - akkurat sånn høsten skal være!

MusikkTemafoto er tilbake og annenhver søndag kommer jeg til å poste et bilde tatt til et bestemt tema (denne uken var det musikk). Sjekk gjerne ut de andre jentenes bilder; Julia, Elise, Ida-Michelle, Ingrid, Eirin, Anette, Annika.

Color blastDet er så utrolig fint ute nå, jeg vil bare hale og dra i dere alle sammen, dere må ut og se! Det er umulig å fange fargene og skogen på kamera, og jeg river meg i håret av frustrasjon for jeg vil så gjerne visse dere _akkurat_ hvor fint det er. Dere MÅ ta dere en tur ut i skogen før høstfargene forsvinner, det. er. så. fint.

Offline


Et av målene på dayzerolista mi (som jeg har skrevet om tidligere her) er å ikke logge inn på facebook i løpet av en uke. Nå for tiden er jeg ganske lei av å være tilgjengelig hele tiden, så denne uka er jeg facebook-offline!

Amsterdam videoblogg

Filmet en del de dagene jeg var i Amsterdam, så nå har jeg klippet sammen en liten film fra turen!

Amsterdam pt. I

Nå er jeg (dessverre) hjemme igjen etter et par kjempefine dager i Amsterdam. 

Søndagen spiste vi toast til frokost før vi ruslet bortover mot Bloemenmarkt, som er et blomstermarked i Amsterdam. Her var det salg av alt fra tulipanløker til litt mer spesielle plante-sett. Langs blomstermarkedet var det også flere små utecafeer, og vi hadde egentlig planer om å ta frokost der en av dagene, men det ble ikke noe av. Videre ruslet vi langs kanalene, og etterhvert kom vi til Leidestraat hvor vi kikket litt i butikker og bestilte et kanalcruise som gikk gjennom store deler av Amsterdam. Jeg tok ikke så mange bilder mens båten kjørte, men det var en veldig koselig opplevelse!

Etter kanaltur og litt shopping gikk vi tilbake til hotellet for å slappe av litt. Hotellet hadde en veldig koselig bakgårdshage, med masse trær og et par små bord man kunne sitte ved. Senere på dagen ruslet vi ut i byen igjen, og vi gikk over et par kanaler før vi satte nesa mot en av de store parkene i byen, Vondelpark. Her fant vi alt fra rap-battles til mødre med barnevogn. Noen hadde piknik og andre jogget, med andre ord en park for de aller fleste.

Fra Vondelpark ruslet vi videre mot Hard Rock Cafe, og vi bestemte oss for å ta middagen der. Det var både koselig og litt irriterende og sitte ute her, ettersom personene på nabobordet nirøyket omtrent hele tiden.  Alt i alt en veldig fin søndag i Amsterdam, vi fikk gjort og sett mye uten at det ble stressende. Amsterdam er utrolig fint, jeg vil tilbake en gang!

hits