Follow on Bloglovin

november 2013

Kalde frostdagerDet er kaldt, glatt og mørkt, men litt fint om man ikke fryser, har kakao, en god venn eller kamera med seg.

Hva synes du om bildene?

Wishlist

Det er snart desember, kort tid til jeg har bursdag, og ikke lenge til jul! Nedenfor kan dere se hva jeg ønsker meg: 

Wishlist

✻ En reise til England, Roma eller Praha
✻ Skikkelig myk morgenkåpe
✻ Bøker (Idas dans +++)
✻ Verdenskart til å henge på veggen
✻ Helskinn ridebukse
✻ Polaroid kamera
✻ Søte dyresokker
✻ Pusete tøfler
✻ Pusete sokker
✻ Knestrømper
og selvfølgelig
✻ ♥♥♥ penger ♥♥♥

Hva ønsker du deg?

Juleverksted

Det er søndag og jeg har hatt en kjempefin dag! Jeg har nemlig vært på juleverksted hos familien til venninna mi, og det var kjempekoselig. Vi spiste grøt, laget julegaver og koste oss masse.

I helga har jeg også tatt en del bilder, så jeg gleder meg til å redigere og vise dere. Hva har du gjort i dag?

Check it out

Se hva jeg har fått i posten! Verdens kuleste iphonedeksel!

Jeg laget et deksel til meg selv, men egenlagde deksler er jo også perfekte gaver å gi bort til en god venn! Dekselet er fra caseapp.no.

//i samarbeid med caseapp.no

4 bilder + 4 sanger


Try (cover)- Sam Tsui


Laura Palmer - Bastille


All That I Am - Parachute


House by the Sea - Moddi

Hvilket bilde og hvem sang liker du best?

Premiere i dag

Nå er det ikke lenge før jeg stikker ned for å få med meg premieren på Catching Fire! Gleder meg veldig masse, så det blir moro. Forresten så har internettet vårt streika, så jeg vet ikke hvor mye jeg får blogget denne uka.. I mellomtiden kan dere gjerne følge meg på instagram @theahenrikke.

Har du sett Catching Fire? Og hva heter du på instagram?

Ønsker du bilder?

"Hei, jeg har en facebookside (her) hvor jeg nylig har lagt ut et innlegg om foto-oppdrag. Tenkte da at jeg like så godt kunne dele det her! :-)

"Ønsker du bilder av deg eller dyrene dine? Kanskje med hesten på stevne/skogstur? Jeg kan ta bilder for deg :-)

Portrettbilder: 250kr
Dyrefoto: 250kr
Konfirmasjon/bryllup: 500kr
Annet: Vi avtaler pris.

Alle priser inkluderer 10 bilder, disse redigeres selvfølgelig om ønskelig. Du kan velge å få tilsendt både originalen og den redigerte versjonen. 
Alle bildene tatt under fotoshooten kan fåes på CD for 150kr ekstra.
Er du ikke fornøyd med bildene trenger du ikke å kjøpe, selve fotograferingen er gratis! Jeg holder til ved Lillestrøm i Akershus og må ha mulighet til å komme meg frem med buss, så helst ikke over en time unna.

Kontakt meg her eller på epost thea.h.andreassen@gmail.com for mer informasjon!"

240 days ago

For 240 dager siden gikk jeg sliten og utrolig spent av flyet på en liten flyplass i Sør-Afrika.

Jeg kjørte bil i to timer, så ville zebraer, fattige familier, normale familier, slettelandskap og kupert terreng. Utrolig variert natur på to timer!


(sliten etter over 12 timer på reisefot)

Da vi endelig kom frem til lodgen hvor vi skulle bo de første dagene, så vi sola gå ned i horisonten og det var virkelig idyll slik du ser i filmer. Det var helt utrolig! 


 Da jeg våknet neste morgen kunne jeg nesten ikke tro at jeg virkelig var i Afrika, med utallige fotomuligheter og flere uforglemmelige dager foran meg.

Vi gikk på tur i bushen, dyrene var ville og veldig sky og de få bildene jeg fikk var som regel på full zoom og fortsatt langt unna. I min litt teite fantasi hadde jeg sett for meg at dyrene omtrent kom til å poppe frem og posere, og at blinkskuddene skulle renne inn. Det var som sagt annerledes enn jeg forestilte meg, og jeg fikk sett Sør-Afrika fra den litt mer oppriktige siden, ikke Safariturist-siden. I ettertid er jeg egentlig veldig glad for at jeg også fikk sett den litt mer virkelige siden av landet.Vi så masse ben og hodeskaller, litt spennende og litt skummelt. Gjerdet dere ser bak er skillet mellom to jordeieres områder. 


(denne kaktusfrukten var spiselig, og veeldig søt! smakte litt som veldig søt kiwi)

Vi gikk gjennom tett lianebuskas, over åser, forbi hodeskaller, pinnsvin-pigger (som jeg tok med hjem som souvernir) og tomme skilpaddeskall. Vi tråkket forbi ekle edderkopper og superstore biller, så aloe vera planter, rare frukter og fine dyr.

Hvis dere har lyst så kan jeg (veldig gjerne) legge ut bilder fra de andre dagene og safarien (neshorn, elefanter, løver, impala osv)?

Halvveis i november

Vi er halvveis i november og det er snart desember. Herregud tiden går så fort. I dag var jeg ute i skogen (før frokost omg) og tok masse bilder, var egentlig ganske koselig. Etter frokost dro jeg rett i stallen, og etter stallen dro jeg en tur på Strømmen storsenter hvor jeg surret rundt og kjøpte 6 smykker (som jeg egentlig ikke trengte).Hva har du brukt denne lørdagen til?

Hva liker du best?

Jeg har bare et lite spørsmål til dere lesere der ute, hva er det dere liker best å lese om på bloggen? Vil dere se flere bilder fra Praha og Sør-Afrika, vil dere ha hverdagsinnlegg, flere inspirasjonsinnlegg eller bilder fra fotoshooter? 

Jeg vil veldig gjerne høre hva du helst vil se på bloggen, så legg igjen en kommentar!

Møt Krølle!

Fant plutselig ut at Krølle - det nyeste familiemedlemmet ikke har blitt ordentlig presentert på bloggen enda. Krølle er en supersøt hårdott, og det er til tider vanskelig å se forskjell på foran og bak. Han har verdens søteste personlighet, blir kjempefort glad og spretter gjerne rundt for å vise dette.

Mestring


AnetteAnnikaEliseIda-MichelleJulia, og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "mestring" og bildet mitt kan dere se over. Mestring er å komme inn og finne ut at man har fått noen brukbare bilder av månen når man har vært ute i kulda og frosset av seg fingrene sine, haha!

Hva synes dere?
(.ps. bloggen min døde litt denne uka fordi jeg ikke har hatt noe tid til å oppdatere :(( ) 

hits