Follow on Bloglovin

november 2014

29/11

Thomson - Burning Out

Det ser ut som om halsbetennelsen som jeg hadde for litt siden er på vei tilbake, noe jeg _virkelig_ ikke har tid til akkurat nå. Uansett om det er halsbetennelse eller forkjølelse eller noe annet er det utrolig irriterende! Immunforsvaret mitt har virkelig ikke vært samarbeidsvillig denne høsten...

Har dere noen gode råd som hjelper mot vond hals?

B&W

Dette skulle egentlig vært postet i går, men da jobbet jeg med eksamensoppgaver så det hadde jeg ikke tid til. Ukas tema var svart-hvitt, og slik ble mitt bilde:

Titt gjerne innom Elise,Eirin, Ingrid, Ida-Michelle, Anette, Annika og Julia for å se hvordan deres bilder ble! Eksamen i dag gikk forresten greit, nå er det bare å vente på karakteren som publiseres i starten av januar.

Hva synes du om bildet? 

Happy happy

//Skrevet i samarbeid med caseapp

1. Det er helg
2. Jeg har snart bursdag
3. Se hva som dumpet ned i postkassa mi i dag! caseapp.no kan man som du kanskje visste designe egne mobildeksler, pluss skins til både laptop og telefon. Denne gangen laget jeg meg et deksel med masse kaktuser på, og jeg digger det! Dere som følger meg på instagram har kanskje fått med seg at jeg er ganske glad i kaktuser, så dette dekslet er jo bare midt i blinken for meg.

Hvis du har planer om å lage ditt eget deksel bør du definitivt følge @caseapp på instagram, her kan du finne masse inspirasjon og se hvilke deksler andre har laget. Ha en fin helg alle sammen!

Har du bestilt deksel fra caseapp før? 

Amsterdam pt. II

Rotet litt i arkivet og fant ut at jeg aldri postet resten av bildene fra Amsterdam (??). Satte meg derfor ned og redigerte dem nå i dag, så her kommer en del bilder fra den nest siste dagen vår om jeg ikke husker helt feil!

 

Har du vært i Amsterdam før?

Clean spiritEt par venninnedager på fjellet er gull verdt innimellom, ihvertfall når sola skinner og man kan gå tur i fjellet.

Takk for noen kjempefine dager forrige helg!

StemningAnnenhver uke skal temafoto-bildet publiseres, og denne uka var temaet stemning. Stemning nå på høsten kan være så mye forskjellig, kakao, tepper, bøker, snø, tåke. Jeg synes også det er stemning i skogen på høsten, og særlig bortover denne skogsveien i skumringen hvor kantstråene lyste opp! Sjekk gjerne ut de andre jentenes bidrag her: Elise, Eirin, Ingrid, Ida-Michelle, Anette, Annika og Julia.

Har dere hatt en fin helg?

Ikke lenge tilHerregud - tida går så utrolig fort! Vi er allerede i november, november!! Hvor ble dagene av? Det er under tre måneder til jeg må søke videre utdanning, jeg klarer nesten ikke forstå det selv en gang. Tre måneder til jeg må ha helt klart for meg hva jeg vil bruke resten av livet mitt på. Og enda verre - jeg er ferdig med videregående om litt over et halvt år. Det blir litt skummelt. 

hits