Follow on Bloglovin

desember 2013

2013 collage

Om få timer er vi inne i 2014 og det er sykt hvor fort dette året har gått.

Mari pt. 2

Her er noen fler av bildene jeg tok av Mari på lille julaften, hva synes dere?

25/12Håper alle sammen har noen kjempefine dager, at dere koser dere masse, spiser julemat og ser på julefilmer i pysjen. Jeg hadde ihvertfall en kjempefin dag både lillejulaften og i går. I dag har jeg slappet av, sett julefilmer og spist kalkun hos bestemor og bestefar.

God jul!

Perfekt lys

I dag har jeg hatt det kjempekoselig med Mari, og vi har både hatt fotoshoot og handlet inn de siste julegavene.

Under fotoshooten fant vi en plass med veldig fint lys, så selv om det blåste og var kjølig var det morsomt å ta bilder!Vil dere se mer? 

16/12Herregud tiden går så foort. Nå er det ikke lenge igjen til juleferie (4 dager) og da skal jeg slappe av (yes). Hva ska du i juleferien?

Endelig litt snø

Åh, endelig er bakken hvit og kveldene litt lysere! Denne helgen har jeg feiret bursdagen min med familien, så har spist masse kaker og god mat. Sitter igjen med mange fine gaver, både verdenskart, kjempedeilig morgenkåpe, pusetøfler, pysj og penger. Veldig fornøyd med alt jeg har fått! Ellers fyker dagene forbi og det er allerede åttende desember. Jeg har altfor mange upubliserte bilder og alt for lite tid.

Hva med deg?

1.desember

I dag har jeg hatt en utrolig koselig dag hos bestemoren og bestefaren min, sammen med kusinene mine! Vi har bakt og pyntet pepperkaker og laget litt julepynt. I tillegg har vi hørt på masse julemusikk og bare slappet av!

Har du hatt en fin 1. desember?

FrostAnetteAnnikaEliseIda-MichelleJulia, og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "frost", og over ser dere bildet mitt. 

Hva synes dere?

hits