Follow on Bloglovin

Kategori: Bloggdesign

Minimalistisk

Nå er jeg akkurat ferdig med å sette inn nytt design på bloggen, synes det var på tide med litt forandringer. 

Hva synes du om det nye designet?

Time for changeHurra!! Endelig tid for nytt design, haha. Ble egentlig ganske fornøyd denne gangen, kjører litt nøytral og simpel stil men det er sånn jeg liker det. Visste dere forresten at jeg henter en venn til Soline på søndag? Gleder meg masse til det nye marsvinet ankommer, og det kommer selvfølgelig bilder. Ellers går alt fint, jeg driver og går inn Dr. Martens skoene mine, har hatt korte dager på skolen og ellers hatt en ganske fin uke.

Hva synes du om designet?

Nytt design

Hei! I går gikk mesteparten av dagen med på å lage nytt design, og hva synes dere?Likte dere det gamle eller det nye best?

Tid for forandring!

Åhh, jeg begynte å bli litt lei av det gamle designet mitt nå, så jeg satte meg like så godt ned og lagde et nytt! Haha, egentlig burde jeg vel kanskje prioritert tiden min litt bedre men jeg er sånn at når jeg først starter på et nytt design måå jeg fullføre det!

(Legg merke til pila i høyre hjørne, klikker du på den kommer du til toppen.
Hvis du klikker på "explore" øverst i sidebaren får du frem en meny!)

Hva synes du?

Nytt design

Jeg vet ikke om noen av dere kanskje har lagt merke til det, men for et par dager siden skiftet jeg ihvertfall design. Trengte noe litt enkelt, og kom frem til dette. 

Hva synes du?

Nytt design

Har småfikset litt på designet nå, og tror det kommer til å bli seendes sånn ut en stund.
Siden det egentlig er ganske morsomt å se tilbake på gamle design, kommer jeg til å lage en egen kategori med bloggdesign, slik at jeg kan se tilbake på de tidligere designene jeg har hatt!

Likte du det? 

hits