Follow on Bloglovin

Kategori: Musikk

29/11

Thomson - Burning Out

Det ser ut som om halsbetennelsen som jeg hadde for litt siden er på vei tilbake, noe jeg _virkelig_ ikke har tid til akkurat nå. Uansett om det er halsbetennelse eller forkjølelse eller noe annet er det utrolig irriterende! Immunforsvaret mitt har virkelig ikke vært samarbeidsvillig denne høsten...

Har dere noen gode råd som hjelper mot vond hals?

Perfeksjon

Dere må bare høre pianoversjonen av chandelier  ↑↑

We're on our way somehow

Noen ganger kommer jeg over sanger som virkelig får meg i en spesiell stemning, enten de får meg til å føle meg ustoppelig, glad, eller lykkelig. Jeg får så lyst til å vise sangene til hele verden, fordi alt føles så BRA så lenge sangen spilles. Siden jeg ikke har muligheten til å vise sangene til hele verden får jeg nøye meg med å vise dem til dere.  

byhorse:
Smoke Creek Desert, Gerlach, Nevada, USA  late 1950?s
Photograph: Gus Bundy
// Gus Bundy - www.gusbundy.com

     

Small hands

Tenkte bare å dele denne sangen med dere, den er såå fin! Den har ihvertfall gått på repeat hos meg en god stund nå, haha. Draumur har forresten byttet stall, og det er utrolig rart å ikke reise i stallen etter skolen. Plutselig har jeg mange timer hver dag som jeg til nå har brukt på å gjøre nada. I dag derimot skal jeg være litt sosial med en venninne før jeg drar hjem og øver kjemi ( :( )

Hva skal du i dag? Likte du sangen?

4 bilder + 4 sanger


Try (cover)- Sam Tsui


Laura Palmer - Bastille


All That I Am - Parachute


House by the Sea - Moddi

Hvilket bilde og hvem sang liker du best?

5 fine sanger

 

D at Sea - Unconscious

One Republic - I lived

Revive - Blink

The Afters - Life is Beautiful

James Arthur - Impossible (cover)

Er alt for lenge siden jeg har delt noen sanger med dere nå! Over finner dere fem sanger jeg ikke kan stoppe å høre på for tiden. Hvilken likte du best?

Topp 5


//tumblr (<33)

Akkurat nå er det disse sangene jeg hører mest på: 

Hva er dine topp 5 akkurat nå?

Mountain sound


I dag tidlig skinte sola og jeg gikk i shorts, men nå regner det. Jeg har fremkalt engangskamera-bildene fra Sør-Afrika og det var bare noen få som ble fine. Av en eller annen merkelig grunn har jeg også veldig lyst til å dra på fjelltur. Nå er det langhelg, herlig.

Hvordan har din uke vært?

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.

 De to sangene over har jeg hørt på om og om igjen de siste dagene - de er så fine! Jeg hører på musikk hele tiden, og jeg hører også på veeldig mye forskjellig. Det er fordi det er så mange sanger som er fine på forskjellige måter! Har du noen fine sanger?

Jag saknar dig mindre och mindre

hits